Nov auto oko 10.000€
Re: Nov auto oko 10.000€
A bela Astra? Ona se ne doplaćuje...?
NEMA, a i doplacuje se 
Ma ne dam vise od 10 soma za auto, i to mi je mnogo, mogu samo ponovo da se presaltam na Punta...
bela i crvena, mi ne vrede ni 100 evra vise, kamoli 500

Ma ne dam vise od 10 soma za auto, i to mi je mnogo, mogu samo ponovo da se presaltam na Punta...
bela i crvena, mi ne vrede ni 100 evra vise, kamoli 500

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Znaš kako, ja sam neko ko je kupio takvu Astru i vrlo sam zadovoljan i mislim da je odlična kupovina.
E sad, nameće se pitanje kakvi su ti dalji planovi za taj auto. Moraš odmah uklaskulisati da ćeš ga jako teško prodati u ovoj boji...,
Ako se ne varam oko 150e je doplata za belu...
I lepo naruči auto, neka se pravi 3 meseca, taman još malo uštekaš na gorivu i vozi normalan auto za malu razliku
E sad, nameće se pitanje kakvi su ti dalji planovi za taj auto. Moraš odmah uklaskulisati da ćeš ga jako teško prodati u ovoj boji...,
Ako se ne varam oko 150e je doplata za belu...
I lepo naruči auto, neka se pravi 3 meseca, taman još malo uštekaš na gorivu i vozi normalan auto za malu razliku
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ko gleda boju kad kupuje polovnjaka? Zar se ne gleda ono, motor, stanje, prvi vlasnik, servisna i slično?
HeHe nema daljih planova, vozi se dok ne pocne da me nervira, i jede dzigericu, ili se ne pojavi neko sa extra ponudom 
Ovo je boja regularno lakirana, nema nekih problema sa njenom trajnosti, ionako su AirMax 2 bile pre 20 godina hit bas u toj boji, takozvane postarke....

Ovo je boja regularno lakirana, nema nekih problema sa njenom trajnosti, ionako su AirMax 2 bile pre 20 godina hit bas u toj boji, takozvane postarke....
Koliko beše doplata za kožni volan i drangulije?
Ni ne pridjem autu kad je boja kriminal...
10800 je sa retrovizorima u boji, kožni volan, maglenke, metalik, kvake u boji, preklopivi ključ...
Ali kao što reče cosmo, ako ti oprema ne treba, astra 9990 + 138 za crvenu i teraj mnooogooo lepši auto...
10800 je sa retrovizorima u boji, kožni volan, maglenke, metalik, kvake u boji, preklopivi ključ...
Ali kao što reče cosmo, ako ti oprema ne treba, astra 9990 + 138 za crvenu i teraj mnooogooo lepši auto...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sve OK, ali koj' ce ti LK na Astri?Bax napisao:Sto se mene tice, znaci mi tih 600nak evra, trebace mi zimske gume, registracija, LK, nakupi se tu.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Bax napisao:I meni je ko carape, ali bas me briga, ionako mi je taj auto oduvek bio ruznjikav, nece ga ni ta druga boja uzvuci
Razumem da neces da das vise para ali kako mozes da kupis auto koji ti je ruznjikav?

Razumeo bih da si neko koga automobili ne zanimaju i kome je auto samo prevozno sredstvo od tacke A do takcke B ovako mi je malo cudno
Opet, svi smo razliciti, ako tebi odgovara, odgovara i meni

Ja sam vec pre pomenuo, prvi auto koji se meni trenutno svidja je Toyota gt 86
Sent from my Orange Monte Carlo using Tapatalk 2
Sent from my Orange Monte Carlo using Tapatalk 2
Ne razumem. Kakav je onda ono cenovnik kod Komnenovica, pod specijalna ponuda? Pozovi ti jos jednomBax napisao:Crvena je za 10550e, i to je najeftinije sto ima u Srbiji, zvao sam ih redom...

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ja bih dobacio do tih 10353e makar puk'o.

Ali znajući Bax-a on neće. Napred BAXXXXXX

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Jel ovo znaci da ova za 10353 ima 6 brzina? Uopste nije zanemariva stavka