Svedska je posteno pobedila...
Ne kazem da mi se pesma svidja ali ko je pratio tok glasanja mogao je da zakljuci da je vecina izabrala bas tu pesmu.
Komsijska glasanja su mi u najmanju ruku smesna i veoma predvidljiva.
Nisam gledao ni izvođački deo niti glasanje. Sad sam čuo za Šveđane i to je to. Jednostavno glasovi se vrte po zemljama ex-SSSR-a međusobno kao i po ostalim "savezima". Bilo bi mi zanimljivo da je Rambo sa onom njegovom sprdnjom prošao, čisto da se smejem gledajući. Slušao sam mu pesmu i gledao spot još pre na YT i mogu samo da kažem da je glupo predstavljeti se satiričnom pesmom na ovom takmičenju. Pesma realno nema kvalitet (meni se lično sviđa naneki način, kao i većina njegovih pesama), ali i da ima sa onim tekstom nikad ne bi prošla dalje.
P.S. Sad videh da su nam Hrvati dali 12 poena.
Ovo za Hrvatsku nije smesno, vec ocekivano.
Isto tako bi i srbija dala njima da zapeva neki od poznatijih, kao i BiH da peva MErlin ili tako neki.
Ti sto glasaju su klinci koji stvari ne vide kao neki malo stariji.
Uglavnom, dijaspora i komsiluk dominiraju.
Pobedjuju naizmenicno zemlje iz zapadne i istocne Evrope. Sledece godine je opet red na ovu "nasu " stranu.
Uskoro ocekujem pobedu Albanije.
Juce ujutru sam isao za Nis, i negde kod Paracina je lik uspeo da prevrne kombi... Brzo sam prosao, pa nisam bas skontao sta se izdesavalo, al uopste nije izgledalo naivno...