"Porucila bih "muskarcima" sto iz svojih tolpih domova danima na fejsu pljuju sve i svakoga - vise lopatanja, manje lupetanja."
Mobilne telekomunikacije
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Mobilne telekomunikacije
Da citiram ortakinju:
"Porucila bih "muskarcima" sto iz svojih tolpih domova danima na fejsu pljuju sve i svakoga - vise lopatanja, manje lupetanja."
Brzine idu u H-a !!!

Fejs je uzas zadnjih dana... Ja sam prestao da ga posecujem... Inace, na svoju stranicu sam postavio sliku na kojoj drzim papir i stojim kod poplavljenih kuca, mozete je videti u mom potpisu na linku, neki su je vec i videli. Napisano je na engleskom da bi moji sportski prijatelji iz inostranstva videli i serovali.... Za sada ima oko 15000 pregleda sto je za stranicu moje velicine neverovatno i jako sam srecan zbog toga! 
Nije mi jasno zašto je generička poruka vlade republike srbije napisana ošišanom larinicom
Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Koliko je uzasan bio ovih dana, toliko je i pomagao.
Pohvalio bih grupu "Help for Serbia", koji su izvestavali gde manjkaju volonteri i potrebstine za evakuisane... nisu spavali, radili su punom parom.
Profile pojedinaca necu da komentarisem, vrhunac svega su selfi slicice sa napucenim usnicama i "V" prsticima iz magacina
Pohvalio bih grupu "Help for Serbia", koji su izvestavali gde manjkaju volonteri i potrebstine za evakuisane... nisu spavali, radili su punom parom.
Profile pojedinaca necu da komentarisem, vrhunac svega su selfi slicice sa napucenim usnicama i "V" prsticima iz magacina
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Zbog glupavih sto rade u vipu dobio sam odbijenicu za prelaz u mts (sto cu naravno morati da platim). Razlog: pogresno prezime. Kreteni nisu dobro prepisali prezime, pogresili su slovo. Kad sam nazvao KS poceli da me vozaju kao da idem u poslovnicu da trazim promenu, pa kad sam ih napusio onda nisam morao u poslovnicu. Trebala im je jebena cela nedelja da promene slovo kreteni.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Samo su potvrdili da si doneo dobru odluku da napustiš VIP.
Posetite www.garaza.rs !
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Totalni idijoti. Pazi sad, zovem ih 3 puta u toku nedelje da pitam kad ce biti promenjeno prezime, jer sumnjam da me vozaju da me zadrze na mrezi i govore mi u najkracem roku. Reko, alo, jel me zahebavate, ili koji moj, nisam pitao u kom roku, nego kada. Znam da ovi papagaji u KS nemaju pojma, ali onda bolje nemoj nista da kazu. Totalni fail. Doduse, samom vezom sam bio zadovoljan tokom ovih godinu dana, ne mogu reci, a kapiram da ni mts nije mnogo profesionalniji, ali su ove cene sto nude bas dobre.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Svakoj mreži ćeš naći dobru i lošu stranu. Gledaš samo najbolju ponudu u tom trenutku.
Meni je Telenor užasno loš sa signalom u poslednje vreme u Zemun Polju. Ranije sam imao signal, ne sjajan, ali ga je bilo gotovo u celom stanu. Sad moram da ga jurim. Moraću da prijavim to.
Meni je Telenor užasno loš sa signalom u poslednje vreme u Zemun Polju. Ranije sam imao signal, ne sjajan, ali ga je bilo gotovo u celom stanu. Sad moram da ga jurim. Moraću da prijavim to.
Posetite www.garaza.rs !
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Telenor je po meni u Srbiji i dalje sveobuhvatno najprofesionalniji, ali sigurno da postoje ljudi koji i sa njima imaju problem.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Trenutno si na VIP-u, prelazis na MTS, a kazes da je Telenor najbolji 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Bio na na Mobtelu/Telenoru 12 godina, od toga oko 8 postpaid.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@dragvorl
Shvatio sam da imas dobro iskustvo sa Telenorom zato mi nije jasno ni zasto si bio u VIP-u, a ni zasto prelazis na MTS?
Shvatio sam da imas dobro iskustvo sa Telenorom zato mi nije jasno ni zasto si bio u VIP-u, a ni zasto prelazis na MTS?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
A, ja prosle nedelje bio u Babama kod Sopota i VIP mrtav i u hotelu i napolju, a Telenor radi i u suterenu. Niko nije pokriven 100% i samo je pitanje gde se ko krece.trojanac napisao:Svakoj mreži ćeš naći dobru i lošu stranu. Gledaš samo najbolju ponudu u tom trenutku.
Sent from my HTC One V