Beograd
Re: Beograd
Ali kolicina nervoze kod vozaca zavisi bas od tog. Posledica toga je da uz nervozu i vreme kao relativnu kategoriju put je mnoooogo duzi…
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mislim da je Kass više mislio na to da se vožnja automatika svodi na to "daj gas, stisni kočnicu", za razliku od manuelnog gde je " stisni kvačilo, ubaci u prvu, spusti ručnu, kreni, stani, stisni kvačilo, izbaci iz prve, digni ručnu..."
Da, ali sa manuelnim imaš bar malo fizičke aktivnost dok si u špicu 
Mnogo smo se razmazili...

Mnogo smo se razmazili...
A neki i omatorili…
Pda upravo to, kod automatika se ubacim u meditation mode i razgledam okolinu dok se ne pomerimo sledećih 3cm. Sa manuelnim mi to ne polazi za rukom, i nervoza samo raste....ljuba napisao: 01 Jan 2026, 09:26 Ali kolicina nervoze kod vozaca zavisi bas od tog. Posledica toga je da uz nervozu i vreme kao relativnu kategoriju put je mnoooogo duzi…
I naravno godine uopšte ne pomažu čak šta više....
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
To je kad se ne kupe pokloni na vreme, pa se kupuje u zadnji čas.Darko napisao: 31 Dec 2025, 09:38 Ok, kapiram.
Samo je traumaticno iskustvo. Vrte se u krug, nema parkinga, guzva na sve strane, krkljanac u prodavnicama, itd.
Ne kažem da sam ja bolji, al kontam da je to.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Danas u širem centru nula parking mesta, ispred garaža kolone, masa ljudi.pedja napisao:Nema ni tog praznog grada više, kao nekada.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Tačno, nije baš kolaps u saobraćaju, ali ništa bolje od prosečnog vikenda.
Samo Pionirski park prazan, a ni u njega se ne može bez najmanje jednog prekršaja.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока