Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Velja »

Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Trebalo bi to niže...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Skupo u ovom stanju.

Ja sam ih gledao preko, može strašan primerak da se uzme u Adria opremi, ali cena nije baš privlačna za auto za zezanje.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Gruja1595 napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... acelift-ch

Kako vam se cini?
Preskup
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Nema klimu, nema deflektor, ofucasni detalji...nije baš nešto.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Ima savršen primerak na Mobile.de, Adria, ali je 11900 valjda. Potpuno je savršen. Ako je neko pri kompu može da okači.

Tapatalk
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Nema potrebe toliko daleko ići...za 5-6000 može da se kupi sjajan primerak s kožom, klimom, deflektorom, malom kilometražom...

Bila je solidna za oko 3000 evra, plava, kod nas dugo na oglasima...sada je nema. Probao sa je još kad je bila kod prethodnog vlasnika u NS. Bilo je da se uloži, ali je sve u svemu bio korektan primerak.
Poslednja izmena od starac vujadin u 22 Jul 2015, 17:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Znači ipak valja nečemu, nije samo lep izgled?
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Jako je lep osećaj u vožnji, mnogo komotniji, udobniji osećaj u vožnji nego MX5 NB, motor vrlo skočan, sa finim zvukom, puno lepih stilističkih detalja u enterijeru, auto lepi leži na drumu. Auto isijava pozitivnu energiju dok se vozi. Meni lično deluje deluje vrlo fragilno i ne baš kvalitetno, kao da su ga deca sklapala od plastelina...ali, s obziro da se takav auto vozi par hiljada km godišnje može da se pređe preko toga. Doduše, onaj test u Top Gearu u Iraku me je demantovao što se tiče kvaliteta, a i izveštaju o polovnjacima nisu tako loši pogotovu za kasnija godišta. Ipak, gledao bih neki primerak koji je imao malo vlasnika i naravno što manje kilometara iza sebe.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Najveća zamerka mi je što nema roll bar, ali vozi se po gradu primerak koji ima. Našao sam da može naknadno da se ugradi i ne košta mnogo.

Zanimljiv auto, poprilično.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Meni je interesantan "mali camac" kao auto, ovaj sa oglasa ne, mada bi moj izbor za takav auto bio pre alfa romeo spider 916 ili z3.

Edit: Recimo...

Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Meni je bolja Barchetta od Alfe, a pogotovu od Z3. Tu su još i MX5 NB, MR2 i MG TF iz tog vremena koji su konkurenti...Bio sam skeptičan jer je Barchetta fwd, a to mi se ne sviđa kod roadstera, ali auto me lepo demantovao jer je agilan i poslušan u vožnji, dobar je osećaj na volanu i ne oseća se toliko težina napred.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

starac vujadin napisao:Jako je lep osećaj u vožnji, mnogo komotniji, udobniji osećaj u vožnji nego MX5 NB, motor vrlo skočan, sa finim zvukom, puno lepih stilističkih detalja u enterijeru, auto lepi leži na drumu.
Zvuk je nista posebno, ni kad je varijator ispravan, a kamoli kad stekce kao i kod svih... mislim da ispravan 1.8 i ne postoji. :)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Razliku u zvuku varijatora koji ne radi i koji je ispravan možemo čuti samo kada auto radi u leru. Što se više gasa daje, razlika se gubi. Što se tiče samog zvuka, tu se ne slažem s tobom... moj utisak je da je zvuk vrlo dobar, lepo rezi, u skladu sa snagom auta...prijatno je dok se vozi,a ne smeta. I Punto HGT ima isto dobar zvuk, mada im nisu isti izduvi. Istina je da je varijator kod te Fiatove verzije od 131ks najkvarjiviji i da je teško naći primerak da ima ispravan varijator.
Odgovori