Mobilne telekomunikacije
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Re: Mobilne telekomunikacije
Nece, najbolji ce biti predstavljen par meseci posle N4, a jos bolji od njega ce opet za par meseci... mada, najavljuju da ce posle svih tih modela kroz par meseci izaci jos jedan koji je bolji od prethodnih. Ne znam koliko su glasine tacne, al ajd da sacekamo... 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To nije telefon - to je tacna 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa dobro... Samsung je do sad uspevao da sa Note-om zadrzi vodecu poziciju bar pola godine a recimo sa N3 i malo duze.
Ne volim tu seriju ali cinjenice su cinjenice...
Nego, Sony vec najavljuje Z3 a jos nije pocela ni prodaja Z2. Kakvi su to kraljevi
Ne volim tu seriju ali cinjenice su cinjenice...
Nego, Sony vec najavljuje Z3 a jos nije pocela ni prodaja Z2. Kakvi su to kraljevi

Pa N3 je i dalje vodeci 

Pa to sam i kazao... kod N1 i N2 nije bio slucaj da su "trajali" toliko dugo kao N3.
Kad smo se vec dotakli telefona, pre neki dan sam malo duze drzao u rukama One M8 i S5.
Nema tu sta mnogo da se prica, vrhunski uredjaji i jedan i drugi, sve to radi glatko i brzo, medjutim moj subjektivni izbor bi opet bio Samsung. Zbog manje tezine i vrhunskog zadnjeg poklopca (da, onog istog kog sam pljuvao na osnovu slika), meni vise prija u ruci nego metalni, hladni i "klizavi" One. Novi Sense mi je ocajan u odnosu na stari (dok sam koristio HTC) a app drawer i tastere na ekranu ne mogu da svarim. Tu je i stvar navike na TW.
Zanimljivo ce biti kad se pojavi Lumia 930 i iPhone 6...
edit:
Evo ga i G3...

Kad smo se vec dotakli telefona, pre neki dan sam malo duze drzao u rukama One M8 i S5.
Nema tu sta mnogo da se prica, vrhunski uredjaji i jedan i drugi, sve to radi glatko i brzo, medjutim moj subjektivni izbor bi opet bio Samsung. Zbog manje tezine i vrhunskog zadnjeg poklopca (da, onog istog kog sam pljuvao na osnovu slika), meni vise prija u ruci nego metalni, hladni i "klizavi" One. Novi Sense mi je ocajan u odnosu na stari (dok sam koristio HTC) a app drawer i tastere na ekranu ne mogu da svarim. Tu je i stvar navike na TW.
Zanimljivo ce biti kad se pojavi Lumia 930 i iPhone 6...
edit:
Evo ga i G3...

- Milos_kg
Ovo moze da bude koreanska verzija, jer ne verujem da ce za druga trzista ici sa zamenjivom baterijom... Isti slucaj kao i sa prethodnim modelima G serije.
Ukoliko bude ipak sa skidajucim poklopcem, to znaci da nista od metala, ipak ce biti plastika... sto mi i nije problem, uzimam ga sigurno (:
Bice slicnih dimenzija kao i M8 i S5, sto me je obradovalo, jer sam tel sa 5.5 dijagonalom zamisljao mnogo glomaznije.
Sent from my LG mobile
Ukoliko bude ipak sa skidajucim poklopcem, to znaci da nista od metala, ipak ce biti plastika... sto mi i nije problem, uzimam ga sigurno (:
Bice slicnih dimenzija kao i M8 i S5, sto me je obradovalo, jer sam tel sa 5.5 dijagonalom zamisljao mnogo glomaznije.
Sent from my LG mobile
Reci mi iskreno, da li si imao bilo kakav problem sa G2?
Ja bih uzeo ovaj G3 ako mi se bude svideo...
- Milos_kg
Ni jedan jedini problem do sad sa trenutnim. Pisao sam ranije da sam prvo uzeo G2 iz Telenora, radjen za Madjarsku, zvucnik s vremena na vreme je znao da zapucketa tokom razgovora, sto mi je islo na zivce. Taj prodao, pa uzeo u Svici nov, i nisam imao slicnih problema.
Imajuci u vidu prethodne LG uredjaje koje sam koristio (da ne gresim dusu, Optimus G je bio vrh, mada je i on imao bubica), G2 kao da nije izasao iz njihove fabrike. Jednostavno ne mozes da se naviknes da sve radi bez problema, narocito software
Imajuci u vidu prethodne LG uredjaje koje sam koristio (da ne gresim dusu, Optimus G je bio vrh, mada je i on imao bubica), G2 kao da nije izasao iz njihove fabrike. Jednostavno ne mozes da se naviknes da sve radi bez problema, narocito software

Drugara neko zove, telefon ne izbacuje nista, ne moze ni da se javi, nego samo zvoni, i to se cesto desava.Floyd napisao:Reci mi iskreno, da li si imao bilo kakav problem sa G2?
Cesto odzvanja tokom razgovora.
Uzet u Telenoru kod nas, cim se pojavio.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Milos_kg
Yep, definitivno nije najsjanija situacija sa uredjajima uzetim kod operatera.
Juce mi je drug javio da su servisi u MTS-u puni novih S5ica, zesce trokiraju i restatuju se na ovim vrucinama, mnogo reklamacija za kratko vreme.
Juce mi je drug javio da su servisi u MTS-u puni novih S5ica, zesce trokiraju i restatuju se na ovim vrucinama, mnogo reklamacija za kratko vreme.

To odzvanjanje je onaj noise canceling, ako ga ugasi u toku razgovora prestace... Imali su svojevremeno Samsunzi problem sa tim.Xepoj87 napisao:Drugara neko zove, telefon ne izbacuje nista, ne moze ni da se javi, nego samo zvoni, i to se cesto desava.Floyd napisao:Reci mi iskreno, da li si imao bilo kakav problem sa G2?
Cesto odzvanja tokom razgovora.
Uzet u Telenoru kod nas, cim se pojavio.
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Ja sam imao Optmus 2X, GT540 koji je preživeo 3 gradilišta sa mnomMilos_kg napisao:Imajuci u vidu prethodne LG uredjaje koje sam koristio (da ne gresim dusu, Optimus G je bio vrh, mada je i on imao bubica),
G2 kao da nije izasao iz njihove fabrike. Jednostavno ne mozes da se naviknes da sve radi bez problema, narocito software

i ne znam na koje probleme misliš konkretno?
To je bitno... da softver radi ispeglano.Milos_kg napisao:Ni jedan jedini problem do sad sa trenutnim. Pisao sam ranije da sam prvo uzeo G2 iz Telenora, radjen za Madjarsku, zvucnik s vremena na vreme je znao da zapucketa tokom razgovora, sto mi je islo na zivce. Taj prodao, pa uzeo u Svici nov, i nisam imao slicnih problema.
Najvise me nerviraju ti problemi koji se javljaju sami od sebe a tako i nestaju. Tu je Note 1 bio neprehebiv

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Floyde, vidim da se ti razumeš u mobilne, aj da mi pomogneš
.
G2 ili S4?

G2 ili S4?