Jel ti pravimo nalepnice, sta si resio? Da se cimam ili ces po obicaju da savladas i tu struku pa sve sam?
Biciklizam
- Rakhil
 - Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
 - Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Biciklizam
A jeste lep, mamicu mu zabarsku....
Jel ti pravimo nalepnice, sta si resio? Da se cimam ili ces po obicaju da savladas i tu struku pa sve sam?

Stvarno šta napravi od bajsa iz đubreta, svaka čast. Perverzija.

- Kuzmanovic
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Sad sam tek video sliku. Sta je bre ovo, nemoguce da je to onaj bajs?  

3 nedelje uzivanja u sredjivanju, ali neke ideje, tek treba da se realizuju, bice jos iznenadjenja  
http://www.dodaj.rs/?1s/tT/gzTfYMn/girini.png
Ovaj logo deteline, bih uradio za front na transparentnoj foliji(bez narandzaste), ne bih radio slova sa strane.
Sad i on je u maloj rezoluciji, jel imas neku procenu?
http://www.dodaj.rs/f/Y/n6/P6rNBsb/girini-logo-1.jpg

Da li si ova slova dovoljno dobra da se vektorizje (ne bih radio zastavice)?Rakhil napisao:A jeste lep, mamicu mu zabarsku....
http://www.dodaj.rs/?1s/tT/gzTfYMn/girini.png
Ovaj logo deteline, bih uradio za front na transparentnoj foliji(bez narandzaste), ne bih radio slova sa strane.
Sad i on je u maloj rezoluciji, jel imas neku procenu?
http://www.dodaj.rs/f/Y/n6/P6rNBsb/girini-logo-1.jpg
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.

- Kuzmanovic
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Mozda kada bi nasao onaj stari mehanicki brzinomer za njega pa da njega stavis. Jedino sto sam nasao na oglasima je ovo, ali nije nesto i plus je kinez: http://www.kupujemprodajem.com/brzinome ... d=21685648Bax napisao:3 nedelje uzivanja u sredjivanju, ali neke ideje, tek treba da se realizuju, bice jos iznenadjenja
Detelina je jednostavna, nacrta se u vektoru za 10tak minuta.
Što slova nećeš sa strane da stavljaš? Stavi pa skini ako ti se ne sviđa. Ja bih ga uradio autentično skroz, zastavice možemo da smanjimo da budu diskretne.

Što slova nećeš sa strane da stavljaš? Stavi pa skini ako ti se ne sviđa. Ja bih ga uradio autentično skroz, zastavice možemo da smanjimo da budu diskretne.
nidza napisao:Što slova nećeš sa strane da stavljaš? Stavi pa skini ako ti se ne sviđa. Ja bih ga uradio autentično skroz,
Jeste frizeraj 
Ok prvi posao je prebaciti ta slova sto idu na ram, da bih sacuvao izvorni font, on je inicijalno imao vertikalno poredjana slova, jedno ispod drugog.
Logo deteline je bio napres, ali da li je bilo slova ne znam, ovo je jedino logo kojo sam skinuo sa jedne forke, ali sa viljuske, tako da bas i ne znam izvorni izgled.
Ovi mehanicki brzinomeri mogu da se nadju na pijacama, ali mi je to malo heavy

Ok prvi posao je prebaciti ta slova sto idu na ram, da bih sacuvao izvorni font, on je inicijalno imao vertikalno poredjana slova, jedno ispod drugog.
Logo deteline je bio napres, ali da li je bilo slova ne znam, ovo je jedino logo kojo sam skinuo sa jedne forke, ali sa viljuske, tako da bas i ne znam izvorni izgled.
Ovi mehanicki brzinomeri mogu da se nadju na pijacama, ali mi je to malo heavy
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.

Ja ne bih stavio te mehaničke đunte. Fore radi bih stavio najmanji i najdiskretniji wireless ili ne bih stavljao ništa.
Nalepnice skineš i staviš druge ako se dođe do novih informacija kako je stvarno izgledalo.

Nalepnice skineš i staviš druge ako se dođe do novih informacija kako je stvarno izgledalo.
- methane.master
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
 - Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Plus 2.Paja napisao:nidza napisao:Što slova nećeš sa strane da stavljaš? Stavi pa skini ako ti se ne sviđa. Ja bih ga uradio autentično skroz,
Širim haos!

- Rakhil
 - Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
 - Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Baxe, moze ovo sve da se vektorise, nema mnogo veze kvalitet sike sa time dok su sacuvane proporcije - ne radi masina neg covek. Ionako cemo zavrsiti sa odvojenim slovima pa se to moze u pripremi poredjati kako god hoces. Zastavice su minut posla.
Od ponedeljka kad se vratim u kancelariju cu to odraditi pa cemo naci ko ima najbolju transparentnu foliju za spoljnu upotrebu a da je printable i to je to.

Od ponedeljka kad se vratim u kancelariju cu to odraditi pa cemo naci ko ima najbolju transparentnu foliju za spoljnu upotrebu a da je printable i to je to.