Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Tebe sam već upisao kao logističara. 

Eto vas kod Batajnice, na kafu i lagano nazad 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pajo, ti ako mislis da cu ja da se vozim autobusom do Moskve i nazad, ozbiljno si prolupao 
Jebo Ermitaz, ja sam seljak covek: ocu u aero muzej pod broj jedan, pa na buvljak da kupujem autice i satove za male pare, lozim se na komunisticku kic estetiku bruka mnogo

Jebo Ermitaz, ja sam seljak covek: ocu u aero muzej pod broj jedan, pa na buvljak da kupujem autice i satove za male pare, lozim se na komunisticku kic estetiku bruka mnogo
Još kad bi poljaci bili ludi da vas puste dvaput da ih pregazite.

Posle vas dvojice molili bi ruse da se vrate.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Šta ti fali? Menjamo se za volanom i obilazimo kafane uz put.Rakhil napisao:Pajo, ti ako mislis da cu ja da se vozim autobusom do Moskve i nazad, ozbiljno si prolupao
Nego Next ne nešto proziva u mojoj temi.

- Rakhil
Kafane...uz put...do Moskve...ae idi strajkuj 
Videh da me proziva, al neka, moram i ja nekad biti j**ana strana radi karmickog balansa

Videh da me proziva, al neka, moram i ja nekad biti j**ana strana radi karmickog balansa
Ni slučajno bus. Išao drugar i odlepio.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Pod bus se misli na pajin bus 

Meni Moskva i nije destinacija već St Pete. Išli bi do Rostocka pa na trajekt ili preko Finske.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Što ta ruta? Ne želiš da upoznaš lepote i puteve majke Rusije? 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Ako se gledaju zvanični podaci možda jeste tako. Mnogo naših radi u Rusiji, ogroman broj njih nema nikakvih papira(nikakva dokumenta iz Srbije) i tamo je godinama.Rakhil napisao: U Rusiji trenutno radi ispod 50.000 Srba, i to pretezno u gradjevini, dakle na konkretnim privremenim projektima.
Ne bi me čudilo ako 50k naših ima samo u Moskvi.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Rakhil
Aj neka je jos dva puta bez papira, a to je bas nategnuto, opet ih ima manje nego u jednom gradu jedne zemlje EU. My point stands.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Po ovome što si sam napisao TVOJA filija je snažna, i zasniva se na mržnji, ili nekom obliku iste pre svega .Rakhil napisao:Meni bilo-sta-filija nije jasna, ja to potenciram;
Rusofilija je specificna po tome sto ne proistice iz ljubavi prema Rusiji, vec iz mrznje prema USA. Kao takva, za mene je patoloska pojava
U obrnuto smeru, u odnosu na primer koji si naveo, svejedno fail, što bi ti rekao