Računari
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Re: Računari
Koja je ovo istorija... Jeste ovo KDE što sam okačio
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Crkla mi baterija na laptopu pa sam nasao novu na KP po ovoj ceni: https://www.kupujemprodajem.com/Kompjut ... =110419535
Jel mislite da je ovo realna cena ili je jeftino?
Jel mislite da je ovo realna cena ili je jeftino?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
A sta to znaci? Hoce manje drzati od original, hoce joj biti kraci radnu vek? Cini mi se i da je jaca za 200-400 mAh od sadasnje.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Znači da je rizik koliko će dugo i koliko kvalitetno raditi. Ja bih pre potražio na ebay-u ili Aliexpress-u oridjidji tj Genuine bateriju za taj model. Pre par godina sam tako pazario bateriju za moj HP, koštala me kao zamenska ovde, a evo i dalje šljaka dobro. Duže od one koja je došla sa laptopom.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Jel LG monitor 29WK500-P i 34WK500-P imaju nekih fabrickih mana?
Drug je kupio u jednoj radnji ovaj 29, i pojavila mu se crta i vratio je to. Sad bi uzeo taj model 34, al u drugoj radnji. Pa meni je palo na pamet da bi mogla citava serija biti falicna pa da ne bi opet imao situaciju...
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Drug je kupio u jednoj radnji ovaj 29, i pojavila mu se crta i vratio je to. Sad bi uzeo taj model 34, al u drugoj radnji. Pa meni je palo na pamet da bi mogla citava serija biti falicna pa da ne bi opet imao situaciju...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
To bi Google sigurno znao. Ako niste našli ništa pretragom ne vidim razlog za brigu. LG su odlični monitori.
Posetite www.garaza.rs !
Nismo nista nasli. Ok onda, ako LG ima takvu reputaciju.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sin mi neki dan prosuo vodu po tastaturi laptopa (HP 250 G5) i jadnik ispustio dušu.
Odnesem u servis, dijagnoza: crkla tastatura i radna memorija (8 GB), šteta cirka skoro 16.000din (sa nalogom za "hitan rad", ekstra se plaća da rade odmah, preko reda).
Danas ga preuzeo iz servisa - radi, ali ugradili su mi izgleda neku šit kinesku zamensku tastaturu, moram da lupam ko konj po njoj, pola dugmića i pored toga odreaguje tek na drugi pritisak a "space" i "backspace" (duži) tasteri reaguju na pritisak samo u sredini, na krajevima jok... Došlo mi da ga olupam o zid.
Naravno, odneo i reklamirao, menjaće opet. Popizditis.
Pa kako se tako sve radi preko one stvari....
Jedino mi čudno što laptop sada odjednom prijavljuje da ima 12 GB RAM memorije?

Odnesem u servis, dijagnoza: crkla tastatura i radna memorija (8 GB), šteta cirka skoro 16.000din (sa nalogom za "hitan rad", ekstra se plaća da rade odmah, preko reda).

Danas ga preuzeo iz servisa - radi, ali ugradili su mi izgleda neku šit kinesku zamensku tastaturu, moram da lupam ko konj po njoj, pola dugmića i pored toga odreaguje tek na drugi pritisak a "space" i "backspace" (duži) tasteri reaguju na pritisak samo u sredini, na krajevima jok... Došlo mi da ga olupam o zid.

Jedino mi čudno što laptop sada odjednom prijavljuje da ima 12 GB RAM memorije?
Memoriju si mogao da zameniš i sam, tastaturu takođe, ili uzmeš neku bežičnu i koristiš.
Ne znam kako se kreću cene u SRB ali barem 20-30e si mogao da uštediš.
ja na mom laptopu skinuo tastaturu zbog hlađenja odavno.
Mislim, rasturiš pola punta-ovo bi bio mačji kašalj ta tebe
Ne znam kako se kreću cene u SRB ali barem 20-30e si mogao da uštediš.
ja na mom laptopu skinuo tastaturu zbog hlađenja odavno.
Mislim, rasturiš pola punta-ovo bi bio mačji kašalj ta tebe
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Zeznut je malo model za rasklapanje, krenuo sam to da radim (u stvari u cilju da ga osušim što bolje) pa odustao, jer sam video da ću da izlomim nešto. Nema recimo ni vratanca za memoriju kao što je uobičajeno već se skida cela zadnja strana da dođeš do slotova... I ne bih ga baš tako budžio, volim da je sve tip top, kako je bilo ranije.
TT
TT
Fora je samo pronaći sve šrafove, i donji deo kućišta se skine lako.
Moje je takođe takav-neshvatljivo glupo rešenje. Ovaj je još kao malo bolji model, ali na žalost brend je žnj.
Mator je to laptop za toliko ulaganje u njega(moje mišljenje)
Ali dobro, mora neko i u servisu da radi.
Moje je takođe takav-neshvatljivo glupo rešenje. Ovaj je još kao malo bolji model, ali na žalost brend je žnj.
Mator je to laptop za toliko ulaganje u njega(moje mišljenje)
Ali dobro, mora neko i u servisu da radi.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kao i telefoni, sve što je novijeg datuma samo više zakomplikuju. Na mom starom Asusu otvoriš jedan poklopac odozdo i tu je sve, HDD, DDR, wifi, pa i pristip kuleru. Sad na ovim novim laptopovima mora sve da se rastavi. Na nekima da bi došao do kulera mora i ekran da se odvoji.
A to svakako reklamiraj ako treba i više puta, jer mora sve da radi kako treba. Ako su se već prihvatili posla.
A to svakako reklamiraj ako treba i više puta, jer mora sve da radi kako treba. Ako su se već prihvatili posla.
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
Naravno, platio sam bez reči koliko su
tražili i hoću da radi kako treba. Na ovoj tastaturi je bukvalno nemoguće kucati.
TT
tražili i hoću da radi kako treba. Na ovoj tastaturi je bukvalno nemoguće kucati.
TT
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Klasična aliexpress tastatura
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''