Samo cekam da i u temi o sisama ili cokoladama dodas po nesto o Hondi.
Gesendet von meinem GT-I9505
Toyota dizeli, underpowered. 2.0 dizel od 130 konja i 2.2 dizel od 150 konja je blago receno smehotresno. Mercedes koji inace nema neki preveliki output u odnosu na kubikazu je tu snagu imao pre 12 godina. Pouzdani jesu.Ji 4Tze napisao:Svejedno, ali napisati da Japanci nisu za dizele je u rangu gluposti da Japanci nisu znali 70ih da prave automobile i kako je RWD u stvari komplikovan sistem. Piskarate kao da smo na forumu ljubitelja satova a ne automobila.
Taj 2.2 iz Accorda je inače bio motor godine.
Očekujem sledeću izvalu nemcoljubaca kako Honda ne zna da napravi turbo motor...
čekaj, ali ovo nije čak ni trol već čisto lupetanje... pročitaj sam šta pišešFloyd napisao:Ti si zajebo i G2 trolove
Samo cekam da i u temi o sisama ili cokoladama dodas po nesto o Hondi.
Gesendet von meinem GT-I9505
Sad će još da ispadne da NE ZNAJU ništa drugo sem atmosferaca. A samo Honda najveći proizvođač motora na svetu (agregata, je l). Gde su Toyota, Isuzu, Fuji, Daihatsu, Kawasaki i ostali. Mora da ima još nešto u toj gomili da nisu "spartanski" benzinci?Floyd napisao:
Ne znam kako je kod Honde ali ja iskreno japanca ne bih uzimao dizela. Koliko god oni znaju da naprave benzinjare posebno te spartanske, toliko ne znaju dizele. Zna se ciji su dizel motori najbolji... oni koji se prodaju i u USA![]()