Da sam znao da ćeš se toliko potresiti, ne bih ni kačio link. Nije bilo zlonamerno

Mislim da Amerikanci oduzimaju 1 foot of rollout ili tako nešto od 0-60mph. Ali po istom Car and Driver 740i automatik je sporiji od 340i manuelnog.Floyd napisao:Nema logike da 740i bude kao 340i. Lupetaju Ameri.
5.5 s je skroz realno i to bi trebalo da bude u rangu sa novim 740d od 320 ks.
Jbg, nisam ništa izmislio, prelistaj malo časopise i video zapise... Najsvežiji primer je gde im je nova E sa 4cyl slaba.Floyd napisao:Kaži Nemcima da nemaju pojma šta proizvode.
Ameri su debilčine koji se bahate na račun celog sveta pa i Evrope.
Čuj slab im auto od 326 ks a imaju strožija ograničenja nego EU.
Ovde je definitivno neka greška za 740i. I 730d je deklarisan na 5.9s. Njemu bi Ameri izmerili 5.3 - 5.5moimoi napisao:Mislim da Amerikanci oduzimaju 1 foot of rollout ili tako nešto od 0-60mph. Ali po istom Car and Driver 740i automatik je sporiji od 340i manuelnog.Floyd napisao:Nema logike da 740i bude kao 340i. Lupetaju Ameri.
5.5 s je skroz realno i to bi trebalo da bude u rangu sa novim 740d od 320 ks.
...................340i 6M..............740i 8A
težina............1670kg..............2000kg
0-96 kmh...........4.8s..................4.8s (0-60mph)
0-160 kmh........11.6s................11.9s
0-400m............13.3s................13.4s
http://www.caranddriver.com/reviews/201 ... est-review
7footer napisao:Ne znam baš. Pre bih rekao sposobni i vredni. Ne može se biti jedna od (da ne kažem naj) razvijenijih zemalja sveta ako su svi takvi kako narod voli da ih predstavlja.
Kako za Blic komentare, hoces da kazes da to nije istina?ftj napisao:@xepoj
gde su ono bese najjeftiniji automobili sa ubedljivo najjacim paketima opreme, gde su dizeli statisticka greska? I gde je v8 bio motor koji se vozio u narodu a ne samo u nekim elitnim zemljama koje suruju sa nacistima i kradu jevrejima sefove.
A te price orobili svet pa imaju naftu su ipak pre za blic komentare.
Nacisti su uništeni pre 70 godina a američko razaranje zemlja bogatih naftom još uvek traje. Tako da je pre tvoj komentar za Blic nego ovo drugo.ftj napisao:I gde je v8 bio motor koji se vozio u narodu a ne samo u nekim elitnim zemljama koje suruju sa nacistima i kradu jevrejima sefove.