Ta zelena 206ica i tronožac na putu, znači, mogu da se posade bilo gde bukvalno
Bez uvrede, ali da sam ja bio taj policajac isto bih postupio. Vrlo je verovatno da su imali burnu noć i razne dojave. Sasvim je moguće da je se dogodila neka pljačka, otmica/kidnapovanje i eventualno ono najgore - ubistvo...goblin napisao: Itekako sam napisao da su i svajcarci dziberi (ne znam bas tacno kako sam se izrazio) zbog svojih postupaka, i itekako ih i dan danas pljujem zbog toga...
Isto kao sto pljujem i ovoga sto me drzao desetak minuta, ali ne zbog toga sto me drzao 10min vec zbog toga:
- sto je drzao lampu duze vreme uperenu direktno u lice bebe koja spava
- sto me izvodio iz auta da otvaram gepek a nije ni pogledao sta se nalazi u stvarima (mogao sam da nosim oruzije i drogu i ne bi provalio - toliko o kontroli)
- sto je toboz sprovodio neku kontrolu a nije utvrdio ni da li sam pijan
- sto je jednostavno ceo postupak bio dziberski kada je video da se u automobilu nalazi cetvoroclana porodica
Iako si ogorčen u vezi ovoga, ja ponovo ne vidim lošu nameru. Hteo je da se uveri da li je beba dobro, i da vidi ima li tragova fizičkog nasilja (masnice, ogrebotine, prljava ili pocepoana garderoba i slično).- sto je drzao lampu duze vreme uperenu direktno u lice bebe koja spava
Verovatno je hteo da otvoriš gepek da bi se uverio da nema još neko dete u njemu. Znam da mnogima sada zvučim preterano, ali trgovina robljem je nažalost uvek aktuelna. Skupoceni Audi u 3 ujutru radnim danom na ovim prostorima svakako će izazvati sumnju.- sto me izvodio iz auta da otvaram gepek a nije ni pogledao sta se nalazi u stvarima (mogao sam da nosim oruzije i drogu i ne bi provalio - toliko o kontroli)
To da si pijan se vidi i oseti na prvu loptu. Vrlo lako se proceni a oni su te očigledno zaustavili zbog drugih razloga...- sto je toboz sprovodio neku kontrolu a nije utvrdio ni da li sam pijan
Opet ću se ponoviti, oni ne znaju da li je u pitanju porodica ili organizovani kriminal. Sumnja uvek postoji. Iz svih gore napisanih razloga meni bi takođe bilo sumnjivije nego da si sam u autu.- sto je jednostavno ceo postupak bio dziberski kada je video da se u automobilu nalazi cetvoroclana porodica