Smejem se kao lud kad se setim devojke iz emisije pozajmi mi auto. Ne zatice Puntica na parking mestu i jeca, roni suze preko mobilnog : "Nista nemam sem njega, a sad su mi i njega uzeli"

Ne znam na koju poslednju rečenicu misliš, ali vidim da je počelo kuliranje rečenih činjenica i stavljanje u usta nečeg što nisam rekao
PS bi trebao da smanji zone tamo gde nema potrebe (a toga itekako ima), i da revidira kriterijume za stanarsku markcu.
Mogao bih mnogo primera lošeg zoniranja da nabrojim (inače sam pisao i dopise Gr.sek za saobraćaj, što sam što u ime građana oko lošeg zoniranja, tako da imam proaktivan pristup ovom problemu, a ne pasivno hejterski) ali to ne treba da dovodi u pitanje sistem koji je dobar i koji treba dorađivati i unapređivati.Da, jesam za smanjenje nazovimo kontrole u smislu da je recimo upitna treća zona u Dimitrija Tucovića u onim kracima nadovžnjaka, a ja doslovce ni jednom nisam zatekao manje od 3 parking mesta a često idem tamo u svako doba. I koja je poenta zone tu? Čemu ona služi? Da zezne onih par koji imaju posla više od 3h?
Evo i ja koji zbog posla svakodnevno visim po centru u tih pomenutih proteklih 15 godina tvrdim da ovo itekako jeste postignuto zoniranjem, parking se moze naci u svakom delu dana relativno brzo, nekada je potrebno prespartati par ulica ali u roku od 10ak min mesto se nadje, ranije sam umeo da kruzim i po sat vremena a u velikom broju ulica u koje ubrajam i tvoju, parking mesto nije moglo da se nadje ni teoretskiGrujic napisao:
Ja upravo stvar gledam sa praktične strane.
1 nikako nije postignuto. Ne vozim 20 godina, ali dobro znam kako se u poslednjih 15 godina kretalo parkiranje po krajevima gde živim. Tu nije dobijeno ništa ma koliko ti filozofirao, i to ne kažem ja, nego vidim drugi šta kažu. Ponavljam, do nije samo do samog sistema zone, ali je krajnji rezultat loš.
To nema veze sa stanarima, i to je stavka 2, ti tražiš mesto u drugo doba, kada ga tražiš kasnije uveče sa ciljem da prenoći auto do jutra dosta je tešnje. Ne može nikako kada bude bolje kada je parking mesta manje a kola više, ne znam šta misliš pod moju ulicu jer u njoj nemaš nijedno parking mesto pošto je zabrana parkiranja u celoj (natrčava i pauk ponekad pa se ne zezaj), ali recimo u Resavskoj je smanjen broj mesta...nuk napisao:Evo i ja koji zbog posla svakodnevno visim po centru u tih pomenutih proteklih 15 godina tvrdim da ovo itekako jeste postignuto zoniranjem, parking se moze naci u svakom delu dana relativno brzo, nekada je potrebno prespartati par ulica ali u roku od 10ak min mesto se nadje, ranije sam umeo da kruzim i po sat vremena a u velikom broju ulica u koje ubrajam i tvoju, parking mesto nije moglo da se nadje ni teoretskiGrujic napisao:
Ja upravo stvar gledam sa praktične strane.
1 nikako nije postignuto. Ne vozim 20 godina, ali dobro znam kako se u poslednjih 15 godina kretalo parkiranje po krajevima gde živim. Tu nije dobijeno ništa ma koliko ti filozofirao, i to ne kažem ja, nego vidim drugi šta kažu. Ponavljam, do nije samo do samog sistema zone, ali je krajnji rezultat loš.