Novi Sad
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Novi Sad
Ima istine u ovom. Medjutim i dalje vlada modifikovana verzija socijalizma u nekim sektorima. U drugim se stvara nepotreban pritisak. Opet se desava da jedan covek nosi njih nekoliko sto ne rade nista.Delija napisao:Nije sve bas crno-belo. U NIS-u je gomila ljudi naviklo da ne radi apsolutno nista i da budu dobro placeni za to. Kad je dosao ruski gazda mnogo toga se promenilo...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
I plate su tamo skresane, bar za pravnike pouzdano znam.
Od moje bivse keva je kao ekonomista dozivela da joj plati instant smanje za cca 100e.
Od moje bivse keva je kao ekonomista dozivela da joj plati instant smanje za cca 100e.
Dobra sisa zlata vredi.
Zna li tvoja sadasnja da si u kontaktu sa bivsom ? :-D
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
To nije tema, takve stvari raspravite na pp.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ma sta imam da raspravim, tj. niti znam niti me zanima . Slobodno obrisite komentar.
Jel zna neko koje godine je izgradjena Sinagoga u NS ? Nisam izgooglao iz prve...
Jel zna neko koje godine je izgradjena Sinagoga u NS ? Nisam izgooglao iz prve...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Tnx.
winphone u kombinaciji sa mts i 3G , a rasprava o Jevrejima uvek zucna
winphone u kombinaciji sa mts i 3G , a rasprava o Jevrejima uvek zucna

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Nas Novi Sad i kako smo ga izgubili...
Da, baš kao i vi i ja pamtim Novi Sad koji je bio najlepši, najbezbedniji, najmirniji i najperspektivniji grad u Srbiji( i raznim Jugoslavijama). Sećam se i ja kuća na Grbavici i na Novoj Detelinari, malog broja automobila na ulicama, pune velike sale SPENS-a kada igraju odbojkaši i košarkaši Vojvodine, punog gradskog stadiona i kada ne igraju Zvezda i Partizan. Dobro se sećam svih komšija u svom ulazu, razgovara u prolazu sa njima, međusosobne ispomoći ali i komšijskih svađa koje se sutra zaborave. Sećam se i izlazaka u Piping, Paradiso, Djavu, Točak, kao i izlazaka u Laze Telečkog gde nije bilo turbo folk muzike. Sećam se i gomile grčkih studenata koji su dolazili u naš grad da studiraju. Sećam se i fudbala, basketa, deset-devet, viktorije, između dve vatre, lopova i žandara, žmurke,vije i devojčica koje igraju lastiš (dobro bio je i poneki momak). Takođe se sećam bežanja od roditelja posle roditeljskog i smišljanja lažnih opravdanja zbog loših ocena, čupanja zulufa kada si nemiran na času, zezanja drugara zbog toga što si nešto uradio, a ne zbog toga što imaš ili nemaš love. Pamtim i kada su ljudi bacali smeće isključivo u kante za smeće, kada si starijima morao da ustaneš u autobusu, kada si biciklom mogao da prođeš gradom, a da te niko ne zgazi usput. Sećam se Novosađana koji su bili pristojni i kulturni ljudi.
Jako mi je drago što se ovih stvari uopšte i sećam. Da li će novije generacije doživeti ove stvari? Mislim da ne. Novi Sad danas nije više ono što je bio, ne može da bude.
Taj Novi Sad kog se sećam su gradili neki drugi ljudi, ljudi koji su znali šta i zašto rade, zašto nešto grade, zašto nešto i nekog poštuju. Čini mi se da su znali da je ovo njihov grad, a ne tuđ. Danas mi naš grad izgleda kao da baš i nije naš.
Novi Sad možda neće nikada biti sve što je bio, ali Novi Sad sigurno ne treba da bude ono što je danas. Znam da to kakav će biti zavisi samo i isključivo od nas Novosađana. Znam da želim da Novi Sad bude neki novi Novi Sad, ovaj mi se baš nešto i ne sviđa.
http://novinovisad.com/blog/clanak/Nas- ... a-izgubili
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Dragi dnevnice...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Khmmm ... Jel to bilo često u NS da momci preskaču lastiš? 
Primetih u tekstu, pa reko da pitam...
Sent using Tapatalk

Primetih u tekstu, pa reko da pitam...

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
"Kad kukate kako su "ove nove generacije" nesto upropastile i unistile, samo se setite ko ih je vaspitao..."
Ovo sam procitao nedavno, dobar fakt
Ovo sam procitao nedavno, dobar fakt

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Tekst vrlo lako moze da se primeni i na ostale sredine, jer smo kopletno otisli u očin kao drustvo. Doduse, po nekim delovima bi se reklo da autor i nema bas puno leta i da nije pisano bas za pulicera, ali podseca na na neka lepsa vremena...