Kompjuterske igre
Re: Kompjuterske igre
Da li neko mozda igra LOTR online?
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Nisam siguran ni koje su igre, dok ne proguglam. Meni je problem sto puno vremena to jede, a ja ga bas i nemam na pretek slobodnog.
... a zarazio sam se
... a zarazio sam se

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Zna li neko sta je bilo sa Otadzbina (Fatherland) modom za Battlefield 2?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jel igrao neko Walking Dead igru? Kakva je?
Ja juce presao CoD2 (po dvocifreni put) i sad skidam CoD5, minula me zelja da igram malo te starije igre
Ja juce presao CoD2 (po dvocifreni put) i sad skidam CoD5, minula me zelja da igram malo te starije igre

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Šta je 5?
- Gaginh0
http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty:_World_at_War
Samo trojku nisam nikad igrao, posto je nisu izdali za PC
Samo trojku nisam nikad igrao, posto je nisu izdali za PC

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Aha, ja sam igrao one prve, pa onda od Modern Warfare na ovamo. Sad sam prešao Ghosts, za par dana laganog igranja, po sat dnevno, kul igra.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ja bih bas voleo da se COD vrati u vreme drugog svetskog rata, bas dugo nema dobre igre na tu temu.. 

- Gaginh0
Da, koliko se secam ova petica je nesto izmedju.
Sad bi, s obzirom na to koliko je grafika napredovala, mogli napraviti ekstra igru... Ili npr. ne postoji koliko ja znam ni jedna igra na temu Prvog svetrskog rata...
Sad bi, s obzirom na to koliko je grafika napredovala, mogli napraviti ekstra igru... Ili npr. ne postoji koliko ja znam ni jedna igra na temu Prvog svetrskog rata...
upravo bi bila fora neki remake starih cod-ova, sa sve novim engine-ima. Tako je i najavljen far cry classic sad za feb-mart.
- Gaginh0
Cek a na koji foru bi se onda to remake-ovalo? Iste misije, sve isto, samo bolja grafika ili sta?
I jos jednom da napomenem da treba napraviti igru sa temom Prvog s.r., ovo je vec smorilo sa Drugim s.r., unapred znas da ce biti malo Staljingrada, pa El Alamaina, pa Normandije i na kraju se zavrsava sve u Berlinu...
I jos jednom da napomenem da treba napraviti igru sa temom Prvog s.r., ovo je vec smorilo sa Drugim s.r., unapred znas da ce biti malo Staljingrada, pa El Alamaina, pa Normandije i na kraju se zavrsava sve u Berlinu...
far cry ce imati novi engine, bolju grafiku, ispravljenje neke misije malo i to je to.
tako bi valjalo i kod cod-a
tako bi valjalo i kod cod-a
- Gaginh0
Meni je obican FC 1 bio odlican, pogotovo za to vreme, secam se da je bio jedna od prvih igara na 3 cd-a 

Pa ako nemas dobar driver javljaju se one providne podloge pa ne znas gde je zemlja gde je voda. 
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk