Nisam razumeo ovo za koka kolu i insulin,niti sam negde rekao da su te 2 stvari nesto mnogo bitne u celoj prici...?perfiko napisao:Jebiga (stvarno se izvinjavam) Heroj, ali tebi prvo fali mesto za flašu koka kole, jer ti se pije u toku vožnje, a onda ti fali pregrada za insulin koji ti je preko potreban. Karikiram, naravno, jer koliko tvoje primedbe i stoje svojski si se trudio da ih preuveličaš.
Sitniji sam od tebe i nikakvih problema nisam imao na mestu vozača u 166-ici. Ni sa potezanjem ručne nisam ga imao. Prekidači su mi u svakom autu nelogično raspoređeni dok se ne naviknem, a na svaki se naviknem.
Pokušaj da shvatiš da Italijani prave automobile i ergonomiju prema Italijanima. Ako izuzmemo Pavarotija, gde si video debelog Italijana od dva metra?![]()
Moze da bude i kafa,sok od narandze,red bull,kisela voda,obicna voda,sta god neko voli da pije,zaista ne kapiram poentu koju si pokusao da izneses?
Kakve veze insulin ima,to sam samo spomenuo kao neku stvar koju ja stalno sa sobom nosim,jer bez toga ne mogu da budem vise od 3,4 sata van kuce,koristim ga 3-5 puta dnevno,posto moram da se ubodem kad god nesto pojedem,ili popijem(Osim Kole Zero,kisele i vode)i drzim ga u kolima,leti skoro uvek,neko ce tu drzati dodatni punjac baterije,neko drugi mobilni,sta god bilo,nije bitno toliko sta,vec koliko da, sta god da je,nema gde da stavi...
Drugo,imam 180cm,nemam 2 metra,a Italijani su u vecini bas niski i debeli

Nigde nisam rekao da sam imao problema na mestu vozaca,osim sto nema podesavanje volana po dubini...
Taj tvoj katalog opreme ne znam iz koje je godine,ali ako je iz 2005-e,mozda su tada u restilizovani ubacili,jer ova sestrina je 2000. godiste, 2.4 jtd u fullu,i nema podesavanje volana po dubini,a ima recimo memoriju sedista,sto je po meni apsurd.
Ne bi to bio problem da je sve ostalo namesteno lepo,ali ovako je meni problem,a ako je meni,jos nekome je,i ako tebi sto si mali, nije.
U 156 mi recimo nije smetalo ta odaljenost volana,vise je postavljena plastika volana,ili se nize sedi,i ako nisam mogao da stanem unutra.
Ne secam se da sam ikakve dugmice pominjao?
Takodje,koje silne dugmice ti vidis tu? Ima skracenice za navi,telefon i ostalo,ima keypad za okretanje broja,pisanje imena ulice(za razliku od Alfe,gde moras da vrtis tockic na navigaciji da bi izabrao slovo i broj),par sigurnosnih sistema,odvojene komande klime(koje je posle i Alfa odvojila od navigacije u modelu 159) i par dugmica za telefon...
Recimo,bas Alfa 166 ima problem sa tim,jer sta god zelis da uradis,ili promenis,moras da buljis u ekran navigacije,sto ti skrece paznju sa puta...
Mozes ti da se sada,tako iznerviran,svadjas sa mnom,i da me podjebavas,ali ja sam ovde izneo ciste cinjenice.