Zdrava logika govori da u EU mora da je tako, mnogo se bolje zarađuje.Rakhil napisao:Aj neka je jos dva puta bez papira, a to je bas nategnuto, opet ih ima manje nego u jednom gradu jedne zemlje EU. My point stands.
Jakad sam bio tamo, isti takav utisak sam stekao o Moskvičima. Van Moskve priča je drugačija, ali opet,dečko je prilično u pravu.nidza napisao:Drug koji je tri godine radio u Moskvi kaže da može na prste da nabroji Ruse koji su uopšte znali gde je Srbija.
Ovo je čist neistinit bullshit. Pozdravi druga i pitaj ga u kojoj je to Moskvi bio.
Naklonost običnog sveta u Rusiji prema Srbiji je neobjašnjivo velika, čak bih rekao veća nego u drugom smeru.
Vrlo dobro znaju gde je Srbija, konzumiraju naše proizvode i kulturu na daleko višem nivou nego što bi iko pretpostavljao. Na najvećim TV stanicama smo svakodnevno bar jednom rečju spomenuti.
Ja se izvinjavam, ali za ovakav kurac na biciklu od zemlje kao što je Srbija, treba da smo srećni da nas iko spominje u bilo kom kontekstu, a tek još da nam dođu u posetu bez nekog novog ultimatuma da nam otmu još nešto.
Ne nasedajte na prozapadnu propagandu. Naši mediji su veoma prozapadni, nisu niti malo objektivni niti neutralni, a često nisu ni u našem interesu.
Tapatalk Pro
mislim, da ne dajem primer kad me je Rus pitao da li razumem Turski jezik(pošto smo radili sa njima paralelno)....ono, Srpski mu ne liči na Ruski....
Ja sam se recimo razočarao u njih kao narod, i koliko su Zapadnjaci po pitanju kulture odmakli od nas-toliko smo mi od Rusa.
P.S: što se tiče manje zastupljenosti Ruskog jezika, kulture i sl, mislim da to ide kod nas suckesivno. Jbg koliko matoraca sretnete koji kažu, Engleski ne govorim, u moje vreme se učio Ruski u školi...
Mi imamo neverovatnu sreću, što se kod nas strani filmovi, sreije itd ne sinhronizuju nego samo titluju. To mnogo znači, i tu smo u prednosti na sve one narode kod kojih se to radi(Ruse, Nemce, Turke, itd)