Mobile uploads
Re: Mobile uploads :)
Nemam pojma, saznaću popodne, treba neki kupac da navrati. Na malo ide od 40-70 dinara.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jbt al je niska cena , sta imas ti od voca? Sta ti se najvise isplati?
Imam zemlje i tu je kukuruz i psenica ali imam i jednu parcelu blizu kuce (oko 60 ari je ta parcela) pa bih nesto posadio, e sad....
Sent from mTalk
Imam zemlje i tu je kukuruz i psenica ali imam i jednu parcelu blizu kuce (oko 60 ari je ta parcela) pa bih nesto posadio, e sad....
Sent from mTalk
Breskve i jabuke. Vinogradi sada doživljavaju procvat, dosta novih zasada ima. Probaj i ti, ionako je alkohol uvek tražen. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Maline, bre 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Zemlju matori za koju godinu nece moci obradjivati pa ne znam ni sta cu sa njom a ja necu da se bakcem jos i oko toga a i nema tu $.
Ta jedna parcela mi je zanimljiva za hobi varijantu, kad dodjem sa posla da odem posetim moje i da se zanimam.
Vec ima nekog voca na njoj , dva reda svih vrsta.
Pa razmisljam sta bih:)
Maline su otpale iz price jer ima posla u tri lepe pm oko njih a drugo jedino voce koje ja ne mogu da pojedem vise od 100gr, jer mi smeta miris.
Razmisljam da kruske ili breskve da zasadim.
Sent from mTalk
Ta jedna parcela mi je zanimljiva za hobi varijantu, kad dodjem sa posla da odem posetim moje i da se zanimam.
Maline su otpale iz price jer ima posla u tri lepe pm oko njih a drugo jedino voce koje ja ne mogu da pojedem vise od 100gr, jer mi smeta miris.

Sent from mTalk
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Jagode druze, gledam da kupim neko parce zemlje, i ako bude cena kao ove i prosle godine, a bice, traze se, tu je lepa para 
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ove godine je bila odlicna cena verovatno zbog onog mraza u aprilu. Prosle onako, malo manja nego ove isto zbog loseg vremena, puno kise pa je propadala dosta. Al zato od pretprosle pa jedno 3-4 godine unazad se prodavala i za 40din.
Moj ujak ima oko hektar jagode, isao sam par puta da berem i da pomazem kad se sadila i veruj mi da je to pakao za ledja i noge. Bukvalno nista ne radis uspravljen
Moj ujak ima oko hektar jagode, isao sam par puta da berem i da pomazem kad se sadila i veruj mi da je to pakao za ledja i noge. Bukvalno nista ne radis uspravljen

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
kupine su low maintenancerade74 napisao:Zemlju matori za koju godinu nece moci obradjivati pa ne znam ni sta cu sa njom a ja necu da se bakcem jos i oko toga a i nema tu $.
Sent from mTalk
kao i dzenarike

Boringly average, but also perfect for school run mums
Najbolje je onda saditi višnje, ako već ne želiš preveliko angažovanje.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Juce sam kupio breskve, 119 dinara kila. Lepe su.
@ Joca - koja je ono plaza, tj kod kog kafica, jako mi je poznata? Cenim da je ona pred kraj Pefk, ali sam zaboravio kako se zove. Jesi bio na Kseniji?
@ Joca - koja je ono plaza, tj kod kog kafica, jako mi je poznata? Cenim da je ona pred kraj Pefk, ali sam zaboravio kako se zove. Jesi bio na Kseniji?
U sustini sve je to sviranje k. jer sve to zahteva dosta rada, radne snage koje nema ovde itd...
Kruska mi se najvise uklapa zbog branja i zbog posla.
Videcemo sta ce se jos desiti....
Sent from mTalk
Kruska mi se najvise uklapa zbog branja i zbog posla.
Videcemo sta ce se jos desiti....
Sent from mTalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mene interesuje gde cadjavi nadju ono jeftino voce, tj jeftino ga prodaju?
Stalno stoje na uglu kod lutrije i prodaju banane, jagode, paradajz... Aj jagode i paradajz mogu da uzgaje, ukradu, ali banane? U daleko su jeftiniji od bilo koje piljarnice ili marketa...
Stalno stoje na uglu kod lutrije i prodaju banane, jagode, paradajz... Aj jagode i paradajz mogu da uzgaje, ukradu, ali banane? U daleko su jeftiniji od bilo koje piljarnice ili marketa...
Na kvantasu verovatno.
t
t
Porto katsiki
Sent from my Z00D using Tapatalk

Sent from my Z00D using Tapatalk