Ja sam nosio šrafove od Nive na hladno cinkovanje ali nije trajalo dugo. Možda je bolja opcija toplo cinkovanje ili hromiranje. Ili ovo što je urađeno nije urađeno kako treba.
Ali generalno gde god je pod uticajem soli, hladno cinkovanje traje veoma kratko. Bar je moje iskustvo takvo.
Ja na mojoj Nivi (dok sam je imao ) nisam mogao da gledam tu koroziju na obodu centralne glavčine (pokrivenoj niklovanim poklopcem). Pa sam sve to lepo očistio i posle ofarbao. I tako je i ostalo dok je bila kod mene ( bez korozije ).
Taj deo fabrički dolazi neofarban ali vrlo brzo dobije braon boju od površinske rđe i nekako kao da ne korodira dalje. Ume tu da izbije i malo masnoće iz ležaja...
Nisam se setio da ofarbam, nije nemoguće ni sada. Ni kod drugih kola mi taj deo fabrički nije ofarban ali se ne vidi od felne, a i stavio sam bakarnu mast da ne zapekne.
dragvorl napisao: 27 Avg 2024, 16:36
Onda na cinčanje ili mozda cink sprej. Ili kupis dobre polovne, mozda lakse.
Polovni nisu opcija, na svakon su ovakvi. Problem je sto je plitko srce felne pa bodu oci, na ostalim kolima su toliko duboko da ne vidis ni da ima sraf.
moze i farbanje ja sam to radio ali to traje do sledeceg odvijanja koliko god pazio osteti se boja al opet i to se manje vidi nego kad zardjaju komplet.
Prilikom zamene kocionog ulja mehanicar mi nije vratio kapice koje sam imao preko onih ispusnih ventila. Kakve kapice mogu da upotrebim za tu svrhu? Cisto da znam sta da trazim u radnji.
Ma ja nisam ni imao te original, već neke plastične žute. Te plastične kapice se fabrički stavljaju na nove delove kao zaštitne, ali su svakako i one služile svrsi.