A kako bi ti izveo SUV coupe, nego da ima opadajući krov pozadi? Onda je i 6GC kopija CLSa? X5 kopija MLa, tt kopšija z3?DukeNS napisao:Kada u Kini naprave nesto slicno, optuze ih za plagijat...
Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
plagijat, nego šta.
Kad je originalna ideja grdna a plagijat još grđi do te mere da je original još i lep
Kad je originalna ideja grdna a plagijat još grđi do te mere da je original još i lep

Boringly average, but also perfect for school run mums
HKS napisao:A kako bi ti izveo SUV coupe, nego da ima opadajući krov pozadi? Onda je i 6GC kopija CLSa? X5 kopija MLa, tt kopšija z3?DukeNS napisao:Kada u Kini naprave nesto slicno, optuze ih za plagijat...

Dobro, nemaju veze jedan sa drugim, nego sam hteo da dam neki primer iz BMW-Audi pa mi Z3 pade prvi na pamet.

Svaki treci auto ce liciti na neki auto, to je neizbezno.
Ovde je Mercedes to mogao i bolje da iskopira, jer su napravili veci i nezgrapniji dzip od Bmwa.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
loši su ti primeri.
Audi je FF a Z3/4 FR konfiguracija a Z3/4 su krenuli od početka nekim svojim dizajnom
Audi je FF a Z3/4 FR konfiguracija a Z3/4 su krenuli od početka nekim svojim dizajnom
Boringly average, but also perfect for school run mums
Eto Mercedes kopirao BMWov X6, ali zato BMW nije kopirao CLS i ML. I Srbi su agresori na Kosovo.
Nego, da se uopzbiljimo, kako Heroj kaže, onda bi svaki treći auto bio kopija. Jednostavno, GLE coupe je odgovor na X6, ako SUV coupe neće imati spušten krov, onda ne znam kako bi uopšte bio u toj klasi.
Evo te "kopije", koja se u potpunosti razlikuje:

Nego, da se uopzbiljimo, kako Heroj kaže, onda bi svaki treći auto bio kopija. Jednostavno, GLE coupe je odgovor na X6, ako SUV coupe neće imati spušten krov, onda ne znam kako bi uopšte bio u toj klasi.
Evo te "kopije", koja se u potpunosti razlikuje:

Jos da znaju sto su uopste stavljali zadnja sedista u Breru, ono je smesno...
Misliš bimer 1 ima više mesta iza visokog vozača? Iza suvozača može da se sedi, dok iza vozača samo dete. 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zavisi od gabarita vozača i načina njegovog sedenja. Brera je tipičan 2+2.
Alfa GT ima mnogo vise mesta nego Brera... u Breri ne moze niko da sedi pozadi, osim bas mozda mala deca.
U BMW 1 meni islgeda da ima mnogo vise mesta...
U BMW 1 meni islgeda da ima mnogo vise mesta...

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
GT ima dosta više mesta od Brere. U GTu sam sedeo pozadi do Banjaluke a visok sam 192 cm a ispred mene lik visine 195 cm, sasvim je bilo ok.Vadi je udubljenost instrument table ispred suvozača, pa može sedište dosta napred.
U Breri je fazon kao u 916 GTVu, čist trosed.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
U Breri je fazon kao u 916 GTVu, čist trosed.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
I ja se sa 190cm u GT-u vozio pozadi, i skroz korektno za tu klasu.
Kad je trosed, ni suvozac ni taj jadnik pozadi ne sede nikako... bolje da su samo dva sedista.
Kad je trosed, ni suvozac ni taj jadnik pozadi ne sede nikako... bolje da su samo dva sedista.
Isto bi stao i u Breru na mestu iza suvozača. Iza vozača nema šanse, ali kao sto napisah, i na dosta četvoroseda pravih je teško iza vozača u C segmentu.
Tapatalk
Tapatalk