Sport
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Sport
Ovaj Grof nije ni trebao da dodje. Najavljivali ga kao Fergusona Spasitelja.
Dobar trener ali Zvezdi treba bolji.
Nadal ispao sa Vimbldona. Drugi igrwc od one povrede.
Imam neki utisak da ce Marej do finala :/
Dobar trener ali Zvezdi treba bolji.
Nadal ispao sa Vimbldona. Drugi igrwc od one povrede.
Imam neki utisak da ce Marej do finala :/
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ko god da je trener i koliko god da je dobar, od bukve mahagoni da napravi - teško 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ne bi Zvezda dala gol ni da su igrali još 15 dana. Pokazali Kazakstanci da su bolji.
boli, a?Delija napisao:Koji si ti pacenik, da ne kazem bolid...
znam, znam dečko, nije lako

nego, mamić objasnio: ono što je u dinamu rezerva, zvezdi je pojačanje

@mr.rotor
pozdrav i tebi

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ovo je u evropi. 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Odakle tebi entuzijazma (i vremena) da pratis to dno dna od naseg fudbala i fudbalera? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja nisam bio na samo 4 utakmice prošle sezone. Tako mi prođe vikend. Malo smara što je puno ekipa iz Bg-a.Delija napisao:Odakle tebi entuzijazma (i vremena) da pratis to dno dna od naseg fudbala i fudbalera?
Ove godine se ide i u Surdulicu.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Delija napisao:Odakle tebi entuzijazma (i vremena) da pratis to dno dna od naseg fudbala i fudbalera?
Vrlo sam svestan stanja u nasem fudbalu, kao i kvaliteta istog. Isto tako, u potpunosti razumem ljude koji vise ne zele da budu deo tog mulja i taloga. Mozda sam vec i pisao o svemu ovome... Kada ides na utakmice od kada znas za sebe, to postane deo tvog zivota. Bar je to kod mene slucaj. Kasnije to preraste u veliko drugarstvo sa ekipom i podrazumeva se da cete se, pored svih zivotnih obaveza, videti bar jednom nedeljno uz svoj omiljeni klub. Ja, recimo, sa jednim drugom idem zajdno na Vošine tekme vec 23 godine.
Sto se vremena tice, imam srece da sam sám svoj gazda, pa imam taj luksuz da odvojim vremena za tako nesto.
Evropa je poseban gušt. Prilika da odes na mesta koja mozda nikada ne bi ni posetio, a sve to uglavnom uz dobru zajebanciju i bez neke represije. Tesko da bih nekada otisao u Baku, Marijampolj, Tel Aviv, Vaduz, Tiraspolj...

U svakom slucaju, pitanje ti je na mestu, a cesto ga i sam sebi postavljam

Edit: Rotore, pitanje je da li ce se igrati u Surdulici. Mislim da stadion ne ispunjava uslove. Bilo kako, eto vama jos 6 sigurnih bodova naredne sezone...

Mislim da su malo sredili stadion. Videćemo.
A znam da je Kokezina veza ali uvek sam mrzeo te "sigurne" bodove.
A znam da je Kokezina veza ali uvek sam mrzeo te "sigurne" bodove.
Sa danasnjeg treninga

Malo nam se razlikuju motivi zbog kojih se znojimo, i kolica sa kojima dolazimo na trening ali treniramo u istim uslovima i kolica su nam u istoj kombinaciji boja (crno-narandzasto)

Inace, slika je nastala nakon 25 krugova, blizu 9km za 50min.
U solidnoj sam kondiciji za moj pojam. Toliko trcim barem 5 puta nedeljno + set vezbi snage.
Tu deonicu i takvim tempom sada vec podnosim bas lagano, puls je i poslednjih 100m skroz miran, nisam nista zadihan posle trcanja, noge ne bole, mogu da povezem po 3 dana za redom bez ikakvih problema, imam viska energije...
Mada jos uvek ne srljam posto hocu da skinem barem jos 3-4kg koji mi jos malo smetaju, pa onda prelazim da malo drugaciji raspored.

Malo nam se razlikuju motivi zbog kojih se znojimo, i kolica sa kojima dolazimo na trening ali treniramo u istim uslovima i kolica su nam u istoj kombinaciji boja (crno-narandzasto)

Inace, slika je nastala nakon 25 krugova, blizu 9km za 50min.
U solidnoj sam kondiciji za moj pojam. Toliko trcim barem 5 puta nedeljno + set vezbi snage.
Tu deonicu i takvim tempom sada vec podnosim bas lagano, puls je i poslednjih 100m skroz miran, nisam nista zadihan posle trcanja, noge ne bole, mogu da povezem po 3 dana za redom bez ikakvih problema, imam viska energije...
Mada jos uvek ne srljam posto hocu da skinem barem jos 3-4kg koji mi jos malo smetaju, pa onda prelazim da malo drugaciji raspored.