Kako se vozi u Srbiji?

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Kako se vozi u Srbiji?

Post od Xepoj87 »

Naravno da nisam svirao citava 4 minuta, ne verujem ni da bi mogla sirena da izdrzi, a ni ja vala, nego povremeno.
Ali dobro, svi su ukapirali na sta sam mislio, jer su verovatno i sami bili u slicnim situacijama, a trolovi ce uvek trolovati.
Velja napisao: 26 Feb 2018, 17:53 Možda mu nije problem 30din već vremensko ograničenje, npr ako tu radi i misli da je rešenje da povremeno proviri kroz prozor kancelarije.
Ali opet, to je njegov problem i treba neko da mu slomi nos...
Jok, lik dosao u turisticku agenciju da nesto ugovori, bilo je oko 1 popodne kada je dosao :)
Ne bi ni smeo da stane dole taksistima u traku za parkiranje, da je tu svaki dan, ovi bi mu zakazivali pauka unapred :D
Dodatno, to je najjeftinija zona za parkiranje i moze 3 sata da se ostane, ali znas kada su ljudi slepci, mnogo mu da da 30 dinara zato sto verovatno ostaje tu samo 20ak minuta.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

Jel ima u Bg naplata parkinga po minuti? NS parking servis nudi tu mogucnost

Tapatalk

Korisnikov avatar
Aca BG
Reactions:
Pridružio se: 06 Mar 2013, 11:22

Post od Aca BG »

Nema.
Korisnikov avatar
noodles
Reactions:
Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi

Post od noodles »

trebalo bi da ima preko neke njihove aplikacije, ako sam dobro ukapirao. samo mislim da je uslov da se registruje auto kod njih za to korišćenje...

http://parking-servis.co.rs/zonsko-park ... пликација/
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Da, Start Stop aplikacija. Ima za IOS, Android, a može i preko web browser-a.

Ne znam nikog ko je koristio, tj mislio sam da je zamrlo :D

TT

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Kad je postpaid i treba svašta za registraciju.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Svakako je prvih 15 minuta besplatno.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Nisam odavno išao u Pančevo, do juče. Pored standardnog prolaska kroz "žuto", na Pančevačkom putu, praktikuje se i lagano prolaženje kroz crveno, i to sa debelim kapnjenjem, kao da nema semafora. Viđao sam ranije, ali juče kao dobar dan i to dosta njih.

Ujutro, u Mis Irbijeve, redovno je kolona od semafora sa DrVelizara, tako da se retko prođe iz prve, a nekada ni iz druge. Jbg, svi krenuli na posao. Isto tako redovno, bar dva automobila protrče suprotnim smerom, i ili se uvale nekome ako kolona krene ili stanu u traku za levo i potegnu da se uvale ispred na semaforu. Pored svega toga još i pizde ako ih neko ne pusti.

Slično je nešto dalje, kod Vera, gde su dve trake. Kada u desnoj stane bus/trola, probaju kroz levu da zaobiđu, jer se u desnoj stvori nešto duža kolona, a kada ne uspeju (bus krene i zatvori ih leva traka), probaju da se uvale nazad i besni su, jer magarci koji su čekali iza busa hoće da se kreću svojom trakom :D

Ja uvek ostavim mesta na raskrsnici, recimo na toj kod Vera, jer svakako stojim, kolona je, a odatle se moža uključi jedan ili dva auta, ili bi čekali ko zna koliko da ih niko ne pusti. Kako ostavim mesta, tako se iz leve trake neko ubaci. Ma čudo smo.

Isto je i sa onim "ne blokiraj raskrsnicu". Zna da će ostati u istoj, ali jbg, zeleno je. Onda uđe u raskrsnicu, ostane u istoj, upali se crveno i svi stoje...

---

Ovih dana, od kada policija radariše na Pančevcu, na spoju Zrenjaninskog i Pančevačkog puta (sa obe strane se po dve trake sužavaju u jednu, ide šrafirana površina) redovno pametnjakovići proleću pored kolone, da bi onda zabadali kočnicu i pokušavali da se uvale u kolonu, pre suženja, po cenu da udare nekoga.
Juče je bio udes, i na istom mestu (PA strana)stoji nekoliko patrola i par automobila, kolona iz oba pravca. Sa Zrenjaninca svi u desnoj traci i polako se kreću. Samo BMW proleće kroz levu, pored policije i svega, upada na spoj PA i ZR puta (u šrafirano) i svira jer neće da ga puste ovi što im je trebalo desetak minuta da dođu do iste tačke. Nakon toga, na mostu nema daljih prepreka, ali dalje se ide u kreni-stani stilu, jer ljudi menjaju trake i sve se drastično usporava jer je puno automobila. Samo da svi drže svoju traku, sve bi bilo OK...

TT

Korisnikov avatar
Med
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 21:23

Post od Med »

Snimio sam lika jutros u 5 ujutru vozi bez prednje leve. Mrak, upalio on sve 4 i varniči ko da je u smederevskoj železari. Opušteno. Od Petrovaradina prema Mišeluku.
Prikačeni fajlovi
Screenshot_20180310-103243.jpg
Screenshot_20180310-103243.jpg (44.79 KiB) Pogledano 1681 put
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

BEZ PREDNJE LEVE GUME ??
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Ma sa 4 promila se ne primeti ni trešenje ni varničenje. :ccc:
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Ekstra, čovek video na filmu, pa da proba, ili se pita što mu se tako čuje, mora da je do kočnica :kezo:

Što se mog prethodnog posta tiče, situacija od malopre, isto mesto - Mis Irbijeve
Manja gužva, subota je, Merc u akciji (žutom bojom je označen deo koji je odvezao u suprotnom smeru, ka Vojislava ilića):
Prikačeni fajlovi
Mrc.JPG
Mrc.JPG (46.01 KiB) Pogledano 1663 puta
Korisnikov avatar
Med
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 21:23

Post od Med »

Da, bez prednje leve !!! I to je trajalo dok nisam mogao da ga preteknem. Evo par sekundi , ne znam kako se kači ovde video, pustio sam ga na Streamable.

https://streamable.com/r9f1g
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

:srbin: What the fuck.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin