Kad god da potopis gas,prosecna ode na 99l,jer pokazuje samo dvocifrene brojeve...
Kaze mi drugar da je negde nasao da pod punim gasom trosi oko 160l...
Da sam ja lično vozio uspeo sam najmanje 8 i to na ibarskoj jer je bila gužva pa mi se nije preticalo. U ovom slučaju(6.8) sam bio suvozač i to je bila baš spora vožnja avalskim putem do Mladenovca i nazad gde su se stvarale kolone vozila iza nas.Markoni napisao:Ja nisam uspeo ispod 7.5 lit./100 km, cak ni na magistrali umerenom voznjom... Doduse auto mi je bio na 19icama, ali opet...
Tapatalk Post
jel ima neke razlike izmedju 2.0TFSI u glofu5 i mom A5?ftj napisao:Da sam ja lično vozio uspeo sam najmanje 8 i to na ibarskoj jer je bila gužva pa mi se nije preticalo. U ovom slučaju(6.8) sam bio suvozač i to je bila baš spora vožnja avalskim putem do Mladenovca i nazad gde su se stvarale kolone vozila iza nas.Markoni napisao:Ja nisam uspeo ispod 7.5 lit./100 km, cak ni na magistrali umerenom voznjom... Doduse auto mi je bio na 19icama, ali opet...
Tapatalk Post
Kolko vidim na novim tfsievima se smanjila potrošnja, a5 je deklarisan 2L manje u gradu al to je verovatno najviše zbog start/stop sistema.
A mali perica je ko?dragan napisao:eto, igrom slucaja kupio ga je drugar pa sad ne moram da vise slusam kako ga mali perica zamislja, nego sednem u auto i vidim svojim ocima...
328i
Count Fuel type min Ø max
9 Gasoline 7,62 8,49 9,62
320d
Count Fuel type min Ø max
35 Diesel 4,36 6,15 8,23