@Sloba
Ma ima vremena za sve...

Imam i ja gomilu ideja sta bih menjao, al' sam obecao sebi da ne diram nista dok sam podstanar...
@fq400
Malo stariji Lavry DAC prodaje kolega iz firme, al' ja bih nesto malo savremnije, verovatno sa ESS Sabre32 chipset-om.
Videcemo... STX stvarno dobro zvuci - mnogo bolje nego sto njegova niska cena od ~150 evra govori.
@Floyd & Sloba
Nije bash toliko jednostavan odgovor iliti ovaj Harman je dosao posle Yamaha-e

Pre njega je tu bio HK6500.
Za prednje zvucnike Yamaha sluzi samo kao predpojacalo.
Kada je posao cistog pojacala u pitanju receiver-i nisu bas sjajni iliti naravno da je bolje stereo pojacalo kome je samo to funkcija. Ovaj receiver je kostao nekih 800-900 evra (niza srednja klasa), pojacalo nekada davno oko 3500 DEM (top model u zlatno doba Harman-a - tada je "marka" bila daleko jaca), a recimo da mu po stereo performansama tesko moze prismrdeti neki danasnji A/V receiver jeftiniji od 3-4k evra. Malo komplikuje pricu to sto signal "prlja" to sto prolazi kroz Yamaha-u, ali time dobijam fleksibilnost (sve preko jednog daljinca, dodatna skretnica i podesavanje subwoofer-a, itd...) tako da sam spreman na kompromis.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...