Naši snimci saobraćajnih situacija
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Re: Naši snimci saobraćajnih situacija
Kad sam isao kod Releta u Sm, zapazih da svi pesacki koji su van uze gradske zone imaju gomilu svetlosne signalizacije, blinkera, sam znak ima nesto poput dioda.
ovaj u omladinskih brigada je cak opasniji u drugom smeru, jer vozacima odvlaci paznju semafor koji je 100m dalje. Ista situacija je i ka opstini posle raskrsnice sa milutina milankovica.
U slucaju kod airport city, najvise krivim pored grada izraelce. Izdali su hiljade m2 prostora, a javni prevoz i prilazi objektu su uzasno losi. Ljudi koji rade tu svakodnevno rizikuju zivot prelazeci pesacki, a mogli su sa gradom odraditi neku pasarelu. Verovatno bi ljudi isli mimo nje, ali bar ne bi imali opravdanje za glupost.
ovaj u omladinskih brigada je cak opasniji u drugom smeru, jer vozacima odvlaci paznju semafor koji je 100m dalje. Ista situacija je i ka opstini posle raskrsnice sa milutina milankovica.
U slucaju kod airport city, najvise krivim pored grada izraelce. Izdali su hiljade m2 prostora, a javni prevoz i prilazi objektu su uzasno losi. Ljudi koji rade tu svakodnevno rizikuju zivot prelazeci pesacki, a mogli su sa gradom odraditi neku pasarelu. Verovatno bi ljudi isli mimo nje, ali bar ne bi imali opravdanje za glupost.
Jok, bolje je da ti se ovde kaze gde gresis nego da to shvatis na tezi nacin sa teskim posledicama.Xepoj87 napisao:Ali ste vi zeljni da se istresate i palamudite, pa je ovo super prilika.
Sent from my Sony
Ti si napisao da si vozio 5km preticajnom trakom. Toga si svestan ciim si napisao.
Odatle sve i krece, zadnjih 25 sekundi incidenta je samo kraj.
Nije bilo nikakvog sudara, to si znao i sam za volanom jer imas puno kilometara i iskustva u voznji i nema sanse da se pri 110km/h sudaris sa drugim autom neprimetno.
Potpuno pogresno imas predstavu da je ovo neka super prilika za ne znam sta, nisi ti predmet kao xeroj87, isto se odnosi na bilo kog ucesnika u saobracaju.
Tako ne treba da se vozi. Tacka.
I da dodam, ti ne smes nikoga ni da pomislis da prebijes, pretis ili sta slicno. Isto kao i taj neki drugi ili treci ucesnik. Uvek postoji veca "batina" i ona druga "grupa lica" a kao rezultat nasilnickog ponasanja po pravilu neko zavrsi u crnoj hronici.
Neverovatno je kako se brzo stiglo od obicnog preticanja do nasilja.
Pitanje za druge: kako biste vi reagovali da vam neko nasilno prepreci put u levoj traci nasred Autoputa i izadje iz auta da vam nešto "objasni" ?
Zašto bi to neko uradio?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Drknuo ga u glavu i otisao.member napisao:Pitanje za druge: kako biste vi reagovali da vam neko nasilno prepreci put u levoj traci nasred Autoputa i izadje iz auta da vam nešto "objasni" ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Haha, da li bi samo odšetao kao svoj alter ego Klark Kent ili bi odleteo kako to inače znaš, Supermene 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Day Walker
Mnogo gledas crtace :cccc:
Brzine idu u H-a !!!

- Vladapetr
Realno, zato i prepoznajem gde se to potencijalno opasne situacije rešavaju sa drk u glavu i odlaskom u suton
da si rekao "upotrebio bih magiju koju sam pokupio ispod pevajućeg kamena" ili "razmenio bih poene za vitalnost" zvučao bi čak i malo ozbiljnije 

- Day Walker
Jesi mi Boban?!
Jel ovde vise nista ne mozes da napises da neko ne dodje da prosipa pamet i tupi kura*?!
Napisao sam iz zajebancije koju si odmah unakazio proseravanjem nekim
Jel ovde vise nista ne mozes da napises da neko ne dodje da prosipa pamet i tupi kura*?!
Napisao sam iz zajebancije koju si odmah unakazio proseravanjem nekim

Brzine idu u H-a !!!

- Vladapetr
Jbt šta je ovo, pa i ja se zajebavam, nadovezujem se na tvoju mega dobru foru. To se zove turiranje na drugom nivou
Ali izgleda nisi razumeo 

Poslednja izmena od Vladapetr u 31 Okt 2015, 10:20, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
Ne, ti podjebavas jer nisi skontao 

Brzine idu u H-a !!!

- Vladapetr
Skontao sam da je glavna fora, kad se nešto odvali, krenuti sa pričom "ma to se ja zezam". Otprilike nešto što i u kasnijim razredima osnovne škole teško prolazi. Zato i ne kapiraš sarkazam u mom prošlom postu 

Hajde dopisujte se na krstarici ili tako negde,a ne ovde.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
Zato si ti i dalje na nivou osnovca, jbga. Razmisljas kao oni. Cmokič profo :*
Brzine idu u H-a !!!

Ovakve situacije smo već komentarisali.Vladapetr napisao:Sinoć još jedan wannabe Flojd umalo da ubije čoveka na pešačkom, sreća pa ga je ovaj video i skočio u stranu. Ne znam koliko se vidi na snimku, bilo je prilično opasno.
http://www.youtube.com/watch?v=RdvbzJqUKoY
Mega opasno. Par puta namerno nisam stao da propustim pešaka jer sam imamo utisak da će ga neko ubiti ako zakorači na kolovoz.
Pitanje je dana kad će neko ozbiljno nastradati na tim pešačkim.