BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Ima u americi manualni al je jos gori.
Hahhahaha sad si ga zeznuo.Mr.Rotor napisao:Onda je Yugić idealan auto. Sa 80 u krivini je prava zabava.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sta bi ti gledao da si na njegovom mestu? Dvoje dece,mnogo putovanja i kilometara? Sigurno ne bi neki 3.0turbo benziner,a cini mi se da ti ciljas bas na to!Xepoj87 napisao:Laki, ti vozis sedmicu hatchback/suv, tebi bi i Bentley bio dinamicko poboljsanje![]()
Salu na stranu, svako ima neki svoj rezon i kombinaciju koja mu odgovara.
Meni je nezamislivo da neko ko vozi kao Goblin, gleda A8, ali on ima svoj rezon i zna sta je njemu dovoljno dinamicno.

Hoce istovremeno predstaviti i 5-cu GT ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve, sem A8, koji ima mali gepek i nije za decu nimalo.member napisao:Sta bi ti gledao da si na njegovom mestu? Dvoje dece,mnogo putovanja i kilometara? Sigurno ne bi neki 3.0turbo benziner,a cini mi se da ti ciljas bas na to!Xepoj87 napisao:Laki, ti vozis sedmicu hatchback/suv, tebi bi i Bentley bio dinamicko poboljsanje![]()
Salu na stranu, svako ima neki svoj rezon i kombinaciju koja mu odgovara.
Meni je nezamislivo da neko ko vozi kao Goblin, gleda A8, ali on ima svoj rezon i zna sta je njemu dovoljno dinamicno.
Prvo, i sam je gledao RS6, koji je daleko jaci i daleko vise kosta da se vozi, od tog 3.0 turbo benzinca na kog mislis da ciljam, a sa dvoje dece prezivese i moji roditelji sa Golfom 2, nije cale morao da kupuje 126 Mercedes

C63 AMG karavan recimo ima veci gepek od A8 i daleko je bolji porodicni auto, a dodatno je i tri puta brzi

Opet, to je moj rezon, a ako se njemu svidja A8, treba da uzme A8.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
F segment je možda i najlošiji izbor za porodični automobil.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
A u kojoj to konkurenciji?
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Pa i relativno glupo je kupiti nesto iz F segmenta kao porodicni auto. Ipak su to luksuzne limuzine prilagodjene poslovnim ljudima a ne npr lupam maloj deci sa igrackama po autu i decijim sedistima 

Na ovom forumu kad ljudi krenu ovako nesto da izmisljaju svasta se moze cuti 
Sad serija 5 nije porodicni auto!!!
Da je kupuju samo "poslovni ljudi" (ma sta to znacilo), prodali bi je u cela 3 primerka.

Da je kupuju samo "poslovni ljudi" (ma sta to znacilo), prodali bi je u cela 3 primerka.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Pa nije niko rekao za seriju 5 vec za F segemnt. To je serija 7
Zašto poslovni čovek ne bi imao i porodicu? 

Samo polako i bez nervoze. Niko ti nije dirao seriju 5Laki021 napisao:Na ovom forumu kad ljudi krenu ovako nesto da izmisljaju svasta se moze cuti

Moj komentar se odnosio na Herojev post iznad.
Deci na zadnjoj klupi baš trebaju silne komande i ovoliko prostora za noge. Valjda da se ispruže dok ih vozač vozi sa jednog na drugi sastanak

I bolje da ne dira!
Svejedno, mislim da ni sedmici bas nista ne fali da bude porodicni auto, cak je bolji za to od petice.
Svejedno, mislim da ni sedmici bas nista ne fali da bude porodicni auto, cak je bolji za to od petice.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ne može biti, ima dva odvojena mesta a ne "klupu"
Boringly average, but also perfect for school run mums