Obuća i odeća
Re: Obuća
Voliš tvrd đon. Ja takođe, ali više mi ne prija otkad imam problem sa kolenima.
Inače tvrd đon sa tim poprečnim prorezima da može da se savija je po meni najbolja stvar. Ne može torziono da krivi patika, ali ka napred lagano. Reebok neki je krenuo sa tim i sjajna stvar je u pitanju.
Sad nosim što mekše dok mi se ne smire malo kolenca.
Tapatalk
Inače tvrd đon sa tim poprečnim prorezima da može da se savija je po meni najbolja stvar. Ne može torziono da krivi patika, ali ka napred lagano. Reebok neki je krenuo sa tim i sjajna stvar je u pitanju.
Sad nosim što mekše dok mi se ne smire malo kolenca.
Tapatalk
Ja bukvalno bilo sta ispod 150e, modeli za cist cushioning, reumu dobijem. Po restoranima idem u Adidasu, mazem Lioton, odose mi noge u kurac. Krenuo dijetu, skinuo 3kg, nadam se jos 5 do nove godine, cisto da mogu da udjem u nesto lepo od odece sto imam za docek 
Ove Adidas kada nosim, kao po jastucima da hodam, milina Bozija.
A obucem malo Hugo Boss, prada i ostale drvenarije, cao zdravo noge posle 15 minuta setanja...
Tapatok za Vindovz

Ove Adidas kada nosim, kao po jastucima da hodam, milina Bozija.
A obucem malo Hugo Boss, prada i ostale drvenarije, cao zdravo noge posle 15 minuta setanja...
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Meni su licno Adidas boost najbolje patike za trcanje,jedne sam uzeo pre godinu dana i istrcao 2000 km sa njima,sad se razmisljam izmedju Glide Boost i Adizero Primeknit.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Jesu, i u njima imam reumu naredna 2 dana, samo od stajanja u crkvi na svadbi...
Naravno da nisu, ali nikada nisam imao problem da se prosetam trznim centrom sat vremena, a sada mi je agonija sve duze od 10 minuta.
Milose, ne seri, nego uzmi ove moje Adistar, skoro su identicne tvojim Boost, samo sto imaju dodatni cushioning na prednjem delu stopala.
Secas se da sam ja otisao da kupim Boost 2 i kupio Adistar, jer su duplo udobnije, i ako su i boost zaista udobne patike, ali vise za nekoga od oko 90kg.
Tebi ne trebaju Adizero Primeknit.
Naravno da nisu, ali nikada nisam imao problem da se prosetam trznim centrom sat vremena, a sada mi je agonija sve duze od 10 minuta.
Milose, ne seri, nego uzmi ove moje Adistar, skoro su identicne tvojim Boost, samo sto imaju dodatni cushioning na prednjem delu stopala.
Secas se da sam ja otisao da kupim Boost 2 i kupio Adistar, jer su duplo udobnije, i ako su i boost zaista udobne patike, ali vise za nekoga od oko 90kg.
Tebi ne trebaju Adizero Primeknit.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Paćoti elegantne cipele ne znam kakve su, Paćoti patika/cipela fazon su nešto najudobnije što sam ikada obuo. Prosto mi muka da išta drugo obujem. Uz ogradu da one sa malo uzdignutom petom nisu ni izbliza udobne kao one ravne...
Poslato telepatski
Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Da, da, patika cipela 
I ako najudobnije od tih fenseraja(a i najkvalitetnije), daleko od normalnih patika, pogotovo za trcanje, a pogotovo nekih kao Adistar, za maksimalni cushioning.
Hugo Boss je recimo tiha patnja, osecam se kao Samuraj Dzek kada neke od njihovih patika obujem.
Jednom sam setao od Velikog Mokrog Luga, od one JugoPetrol pumpe, pa do blizu Pancevca, bile su mi krvave cele patike, bacio sam ih posle toga, carape kao za deda mraza
A evo, Adistar jutros, sa 127kg, 2 sata setanja, ni umor, a kamoli bol

I ako najudobnije od tih fenseraja(a i najkvalitetnije), daleko od normalnih patika, pogotovo za trcanje, a pogotovo nekih kao Adistar, za maksimalni cushioning.
Hugo Boss je recimo tiha patnja, osecam se kao Samuraj Dzek kada neke od njihovih patika obujem.
Jednom sam setao od Velikog Mokrog Luga, od one JugoPetrol pumpe, pa do blizu Pancevca, bile su mi krvave cele patike, bacio sam ih posle toga, carape kao za deda mraza

A evo, Adistar jutros, sa 127kg, 2 sata setanja, ni umor, a kamoli bol

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Šta ti strada, prsti, tabani ili peta?
Meni je npr AirMax udoban ali su mi noge umorne posle par sati u njima. Ista stvar sa Adidasom, mada nisam nikada uzimao trkačke nego ove tipa ZX750 itd. Paciotti modeli poput ovih me takodje umore posle par sati:

Ali zato u ravnim mogu bukvalno 10 sati bez da ih osetim na nogama:

Meni je npr AirMax udoban ali su mi noge umorne posle par sati u njima. Ista stvar sa Adidasom, mada nisam nikada uzimao trkačke nego ove tipa ZX750 itd. Paciotti modeli poput ovih me takodje umore posle par sati:

Ali zato u ravnim mogu bukvalno 10 sati bez da ih osetim na nogama:

Poslednja izmena od Vladapetr u 15 Nov 2014, 13:33, izmenjeno 1 put ukupno.
There are 10 kinds of people in the world: