Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Ma naravno da se podrazumeva provera u servisu.
Ali ako nekog bije glas da je prevarant, da znam da ni ne gubim vreme.
Ali ako nekog bije glas da je prevarant, da znam da ni ne gubim vreme.
Da li na granici prave problem ako uvozim auto sa dva seta guma i felni? Nema sanse da ne primete 4 tocka u kolima.
Ne prave.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... model-2015
sta fali ovoj skodi sem 4x4, sto nije prodata ovako jevtina?
sta fali ovoj skodi sem 4x4, sto nije prodata ovako jevtina?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
sumnjam bas da zbog toga nije prodata a i nije toliko klot ima felne i park senzore bar, a gledam koliko retrovizori i brave u boji cine auto lepsim ovo crno bas bode oci ali dobro to se bar lako resava, meni se cini da nije toliko prodajan model kao i sama skoda generalno
Skoda se ne prodaje? E svasta 
Ja ne vidim ovde nista jeftino za auto koji je presao 160k km, pogotovo sto je sam model generacijski 10 godina star. I nije da nije klot, nema ni automatsku klimu ni tempomat, komande na volanu, xenon a felne su verovatno najosnovnije a da su alu(ako su i alu).

Ja ne vidim ovde nista jeftino za auto koji je presao 160k km, pogotovo sto je sam model generacijski 10 godina star. I nije da nije klot, nema ni automatsku klimu ni tempomat, komande na volanu, xenon a felne su verovatno najosnovnije a da su alu(ako su i alu).
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
pa da ali generacijski mlad model sa manjom km i paketom koji ti hoces kosta jedno 80% vise, eno je jedna vitara takva za 16,500 EUR
prodaje se skoda ali 90% kupaca su firme posebno ovako neki specificniji modeli tipa jetti ili roomster ako pricamo o novim kolima, polovna koliko vidim ne uvoze se mnogo bar ih u mom okruzenju nema niti znam nekog ko je uvezao za prodaju neku skodu u zadnjih 2-3 godine
Poslednja izmena od OMP u 23 Okt 2018, 13:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Izbegavati taj plac. Tasti umalo da uvali auto iz poplave bez da je ista rekao. Posle toga imao nekog Rapida nalickanog, a stubovi krivi. Mislim da ima nekoga u nekom lizingu / osiguranju, gde pravi kombinaciju sa havarisanim automobilima, za koje je isplacena totalna steta. Ne znaci da ponekad nema i dobar auto, kazem samo za ovih par sa kojima sam se ja susreo.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Moj superb je totalisan, ali ga je neko uzeo da ga sredi, samo gledam gde ce osvanuti na oglasima 

Po čemu ovo izvaliti? Tj šta ga je odalo?
Naravno ne mislim na kola kojima se iz aviona vidi šta su preživela.

Pa kada smo krenuli u voznju servo se cudno ponasao. Kao da ga nema. Posle je proradilo. Auto navodno bio u garanciji pa sam ostavio kaparu. Uzeo broj sasije da proverim, pa su mi drugari iz Cirinca rekli da znaju auto, bio je kod njih, kazu vidi se tacno do pola farova trag dokle je voda bila. Ja nisam na to obratio paznju. Posle kada sam vratio film setih se da kada sam dolazio svi prozori su bili po malo otvoreni iako je auto stajao napolju ispred dvorista. Posle se jos kao nesto naljutio kada sam dosao nazad po kaparu.
Zato uvek depozit, kapara se po pravilu ne vraca a depozit da. Jeste kurvinski ali sa prevarantima mora tako obazrivo. Lepo pare u kovertu, priznanica da je polozen depozit dok se ne proveri, ako je sve ok onda se depozit preinaci u kaparu koja se uracuna u cenu. Posteno i fer. Ako taj nista ne krije i nema cega da se plasi prihvatice, ako nesto mulja odbice a to je i prvi znak da sa autom nesto nije ok.
Cemu depozit uopste?
Ode pogledas auto, proveris ga i kupis.
Nisam nikad davao depozit, iako su mi trazili, kao prodace oni sutra ce neko doci bla bla. Samo im kazem prodaj slobodno, nemoj mene cekati.
Naravno nikad ne prodaju, pa nije to kesica smokija, pa da se proda za par sati.
Mozda bih dao depozit, samo za neki primerak bas vredan toga, da znam istoriju i slicno, ali jos nisam nasao takav.
Ode pogledas auto, proveris ga i kupis.
Nisam nikad davao depozit, iako su mi trazili, kao prodace oni sutra ce neko doci bla bla. Samo im kazem prodaj slobodno, nemoj mene cekati.
Naravno nikad ne prodaju, pa nije to kesica smokija, pa da se proda za par sati.
Mozda bih dao depozit, samo za neki primerak bas vredan toga, da znam istoriju i slicno, ali jos nisam nasao takav.