Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Taj 2.9 je prilagodjen srpskim zakonima, da ne predje 3l 

Pa ni 3l ne prelazi 3l. Isto se plaća i za 2,9 i za 3l.
Saosecam se sa tugom tih ljudi, a pogotovu onih od 3501ccm. 

Pa isto je 3499 ili 3501, izuvanje u svakom slucaju. 
Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Samo zamisljam scenario u kom neko dodje i kaze: Kupio bih ovaj auto od 60.000e, ali je registracija 300e skuplja, pa cu kupiti ovaj drugi auto od 60k eura, kome je registracija samo 300e 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima ih, nije da ih nema...i kupuju im polovne gume, ulje menjaju na 20000km neko najjefitnije po mogućstvu, sipaju gorivo na "Knez petrol"...
Alfa Romeo Giulia
Razlika od 100k nije baš mala. Neka se taj auto vozi 7 godina to je 700k, a za te novce može lepa oprema da se doda.
Pisali smo na ovu temu hiljadu puta.
Pa ne kupuje se auto tako
Lepo je Starac napisao.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nisam znao da je toliko skocio euro, ja mislio da je 300e oko 36 soma, kad ono 100Mr.Rotor napisao:Razlika od 100k nije baš mala. Neka se taj auto vozi 7 godina to je 700k, a za te novce može lepa oprema da se doda.

Starce, takvi videli salon nisu

Sent from my Sony
Prijatelju pričam za razliku u reg 2.0 i 3.0. Ne znam šta nije jasno. Za preko me ne zanima. I ne gledam automobile preko 3.0.
Prijatelju, bio je problem sto su stavili 2.2 dizele, umesto 2.0, zbog skuplke registracije.
Pa ti onda banes sa pricom o 3.0 vs 2.0, kao da sam ja o tome pricao, nidje veze.
Pa dodatno sada napises da te preko 3.0 ne zanima, kao da sam ja o tome pricao, tek nidje veze.
Sent from my Sony
Pa ti onda banes sa pricom o 3.0 vs 2.0, kao da sam ja o tome pricao, nidje veze.
Pa dodatno sada napises da te preko 3.0 ne zanima, kao da sam ja o tome pricao, tek nidje veze.
Sent from my Sony
Krenula je priča za 2,9 i 3.0 motor i napisao sam da je cena ista.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Znam šta mi pričaju drugari koji prodaju nova kola...a i sada sam gledam kola, pa pošto uglavnom gledam neka koja su često od prvog vlasnika, onda vidim u knjižici kada rade servis, kakve su im gume, pa mi se digne ovo malo kose na glavi. A najveći hit su mi kola s run flat gumama kojima su vlasnici stavili "obične" gume, a nemaju kit za reparacijuXepoj87 napisao:Mr.Rotor napisao:
Starce, takvi videli salon nisu
Sent from my Sony

Kad kupuju automobile za koje nemaju novca. Jbga.