Novi Sad
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Novi Sad
Taj covek mora da je izlazio i sa 23 i sa 53 ako je isao i u laze Teleckog i u Tocak (pretpostavljam da ne misli na ono kratko vreme sto se ponovo otvorio).

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Piping sredom je bio zakon 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Jbg, verovatno su i naši roditelji ili makar stariji rođaci koji su se oženili kada smo mi počeli da izlazimo, govorili slično.
Tako to ide u krug
Tako to ide u krug

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Steta sto su ga renovirali.Delija napisao:Piping sredom je bio zakon

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Jos kao mali sam se zakleo da nikada necu dopustiti sebi da postanem drkadzija kojem ce decija igra smetati, pa makar mi sutirali loptu u zid od spavace sobe. Kod mene u kvartu je bilo nekoliko takvih sto su mrzeli sami sebe, a kamoli nas koji smo se u dvoristu igrali...
http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Srusil ... adana.htmlRadnici JKP "Lisje" jutros su uklonili dečije igralište iz dvorišta između zgrada na Bulevaru Kralja Petra I.
Roditelji koji žive u ovom kvartu bili su iznenađeni kada su videli građevinske mašine kako ruše dečije igralište, a Ivana Knežević za 021.rs kaže da je njen šestogodišnji sin celo prepodne plakao.
- Žalosno je što su deca koja su bila kod kuće, kao moj sin od šest godina, preplakala celo prepodne gledajući kroz prozor građevinske mašine kako im ruše igralište. Naša deca sada bukvalno nemaju gde da se igraju. Sada će tu valjda da naprave parking. Stvarno ne znam zašto je neko ovo uradio i tražićemo da se igralište vrati. Ovo nije uopšte u redu i prvi put čujem za 30 godina da neko uklanja igralište zbog buke dece - priča ova majka za 021.
Prema njenim rečima, stanari znaju da je oko 20 starijih građana iz jedne obližnje zgrade pisalo peticiju pre oko godinu dana tražeći da se skloni igralište zbog buke, a građani su odgovorili sa preko 300 potpisa sa zahtevom da se igralište ne uklanja.
U ZIG-u kažu za 021.rs da se Mesna zajednica „Narodni heroji“ 9.oktobra obratila dopisom u kome su dostavljeni predlozi za prioritetne radove na teritoriji ove MZ u 2015. godini i da je na spisku podnetih predloga, između ostalog, naveden i zahtev za konačno rešavanje problema dečijeg igrališta na Bulevaru kralja Petra I, kod brojeva 73-81, odnosno zahtev za uklanjanje ovog igrališta.
- Posebno napominjemo da, postupajući po zahtevu Saveta MZ, imamo nameru da predmetno igralište premestimo na drugu adekvatnu lokaciju na Bulevaru vodeći računa da u ovom bloku ima dosta dece kojima ne želimo da uskratimo prostor za igru i okupljanje. Napominjemo da je od strane Saveta, a na osnovu pritužbi i peticije građana, isti zahtev i ranije upućivan našem preduzeću. Takođe, više puta su nam se, putem Otvorene kancelarije Gradonačelnika i Pokrajinskog ombdusmana, obraćali i sami građani sa molbom da se izmesti dečije igralište sa predmetne lokacije. Uzimajući u obzir mnogobrojne zahteve, pristupilo se uklanjanju ovog dečijeg igrališta i odlučeno je da se to učini upravo u ovo vreme kada se, zbog nastupajućeg zimskog perioda, igralište slabije koristi. U narednom periodu odrediće se drugo mesto podobnije i bezbednije za okupljanje dece, koje neće smetati stanarima obližnjih stambenih objekata. - kažu u ZIG-u za 021.rs.(Žarko Bogosavljević - zarko@021.rs)
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Kao klinac sam ziveo neko vreme u Borci kod babe. Neki ludak je tamo polivao decu vrelom vodom jer mu je smetala buka.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Polivanje vodom iz lavora je jedna od omiljenijih disciplina svakog penzionera...
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Novi Sad je poslednjih godina sve više planinski grad nego ravničarski,otvoreni,prijateljski. 

Nisam znao da su planinski gradovi u suprotnosti sa otvorenošću i prijateljstvom 

- srdjanyo
- Kontakt:
Sarkastičnost.
- srdjanyo
- Kontakt:
Hehe,pa hvala za sliku,al nemam tol'ko zuba.
Hahahaa