kad se pojavio to je bilo čudo neviđeno. Dvojka mi je bila bez veze, odmah je letela s kompa.Gaginh0 napisao:Meni je obican FC 1 bio odlican, pogotovo za to vreme, secam se da je bio jedna od prvih igara na 3 cd-a
Kompjuterske igre
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Kompjuterske igre
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da, to mi se dogadjalo na starom kompu kod FC1 i GTA VC, ali kad sam instalirao nove drajvere za grafiku to je nestalo.sebekkg napisao:Pa ako nemas dobar driver javljaju se one providne podloge pa ne znas gde je zemlja gde je voda.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
@ Uros - FC2 nema veze sa vezom, najveci fail! Ja sam ga presao, cisto da bih da presao eto tako...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Texonja napisao:Da li neko mozda igra LOTR online?
Path of Exile???
Ako neko voli Diablo 2 klonove, ovo bi trebalo da bude poslastica sto se tice MMOARPG igara...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
http://store.steampowered.com/app/270850/
Obecava par sati zabave ako nista drugo
Obecava par sati zabave ako nista drugo
- Uroš S.
Kako funkcioniše ovaj Steam? Platim igricu, dobijem DL, skinem je i peglam kao da sam kupio CD regularno?
Inače onaj Metro: Last Light, o kom smo pričali jeste po romanu i igrica gori. Ali je solidno zahtevna.
Inače onaj Metro: Last Light, o kom smo pričali jeste po romanu i igrica gori. Ali je solidno zahtevna.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Last Light jedna od boljih igara koje sam odigrao...
Prica odlicna, grafika, a zvuk me odusevio.. 

- Uroš S.
Meni se baš dopala iako sam odigrao možda pola sata, kad budem imao malo vremena igraću. Za sada je odlična.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
- Uroš S.
Može neki link za CS? Pikao bih malo na ovim našim serverima, davno sam imao instalirano ali sam zaboravio kako beše ide to sve sa Non Steam-om?
ma imas ih na torrentu koliko hoces, samo treba naci verziju koja je popularna i igra se...ima ih milion
Ja imam neki sombor design, cuci mi na hardu negde
Ja imam neki sombor design, cuci mi na hardu negde
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Uroš S.
Poslao mi Bane
igram neki DM. Mogli bi smo mi s foruma ako ima interesenata da napravimo neko pucanje?

Mogli bi. Treba da se napravi tema o tome. Prijavr interesenti. Prosledi link sa verzijom csa i da napravimo zatvoreni server i da ugovorimo pucacine s vremena na vreme.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Još ćete i mene da nagovorite ... ja inače ne volim CS - nije mi realan
A da ja pokušam Vas da nagovorim da probate drugu pucačinu, po meni mnogo interesantniju: Vietcong (pričam o online multi-player igranju).
Da li je to neko probao-igrao u MP-u na net-u ?
Kad kažem realnije - mislim na ono: nema krstića za nišanjenje, moraš da digneš pušku (klikom na desno dugme) i nišaniš preko "mušice". Nema kupovine oružja i sl. već imaš pušku koju si odabrao na ulasku u igru, i municiju koliko je propisano za nju (kao u stvarnosti). Ubija samo metak u glavu a u telo treba nekoliko komada ... i sl. stvari. Borbe se odvijaju kao u realnom svetu: vegetacija, stene, rovovi, voda, pada kiša ... noć ili dan itd. ...
Jel neko probao od vas?
P.s.
Ako volite (ja to preferiram), ima mapa koje su samo (ili pretežno) za snajpersku borbu ... pa udri do zore

A da ja pokušam Vas da nagovorim da probate drugu pucačinu, po meni mnogo interesantniju: Vietcong (pričam o online multi-player igranju).
Da li je to neko probao-igrao u MP-u na net-u ?
Kad kažem realnije - mislim na ono: nema krstića za nišanjenje, moraš da digneš pušku (klikom na desno dugme) i nišaniš preko "mušice". Nema kupovine oružja i sl. već imaš pušku koju si odabrao na ulasku u igru, i municiju koliko je propisano za nju (kao u stvarnosti). Ubija samo metak u glavu a u telo treba nekoliko komada ... i sl. stvari. Borbe se odvijaju kao u realnom svetu: vegetacija, stene, rovovi, voda, pada kiša ... noć ili dan itd. ...
Jel neko probao od vas?
P.s.
Ako volite (ja to preferiram), ima mapa koje su samo (ili pretežno) za snajpersku borbu ... pa udri do zore

- Uroš S.
Igrao sam ranije, ali me nikad nije kupio. 'Arkadnost' CS-a za mene ima neku čar.