Iako sam bio klinac ktoz maglu se secam ovih meceva. Voleo sam i tada da gledam tenis, a pored Bobe voleo sam i Bruna Oresara. Dobro se secam i momenta kada je Brena pocela da dolazi na njegove meceve uvek ful skockana
Da, a ćale komentariše "moglo je biti nešto od njega, al sad kad ga ova rospija dohvati..."
Nama klincima je bilo najinteresantnije koliko je Bobi desna ruka bila jača i razvijenija od leve, ne znam da sam to ikada video ni medju amaterima a kamoli u profi sportu.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Интересантан догађај десио се на Отвореном првенству Аустралије 1985. године када се играо меч четвртфинала Слободан Живојиновић против Џона Макенроа. Боба је одлично играо против тада другог носиоца и једног од најбољих тенисера свих времена Џона Макенроа. Макенро познат као «прзница» се стално свађао са судијама. У једном тренутку се Макенро дуго расправљао са главним судијом око неке одлуке. Пошто је расправа дуго трајала, Боба је отишао до клупе, сео и појео сендвич [2], што је додатно изнервирало Макенроа. Боба је победио са 3:2 (последњи сет са 6:0).
Da, da...Bobine najbolje partije su bile u Davis kupu, tada je uvek bio motivisan. Protiv Francuske u Pioniru je bio delirijum kada je pobediu Noa i Lekonta...a kao je izgubio od Vilandera na RG to ostaje u analima...imao je 5:2 u petom setu i koliko se sećam možda i meč loptu i izgubio je 7:5 peti set. Čudan igrač, sve je zavisilo kako je raspoložen, u kakvoj je fizičkoj spremi koja je strahovito varirala...skoro svakog je mogao da dobije, ali i da izgubi od pacera.
Koliko znam relativno skoro je uvedeno ograniceno vreme za pripremu pred servis. Sustina je ostala ista. Mozda nesto oko tie-break-a u poslednjem setu, nisam siguran da li su tu nesto menjali.
Kuzmanovic napisao:Hoce da dovedu De Geu, bilo je price da ce menjati De Geu i Ramosa sa Junajtedom, ali izgleda da nece biti nista od toga jer je Ramos postavljen za kapitena.
Zezaju se oni samo tako, a i pre početka prošle sezoze sam primetio kako im fali bar 2 (pa da ih rotiraju) dobra klasična cent. def, Sad još ovo oko golmana, da prodaju S. Ramosa - što bi Torbica reko `Šta ti dečko radiš`
Nisam znao ovo za Bobu Živoinovića i sendvič, kralj
Ubijao je kakav je servis imao. Kad ga krene, živ nije bio onaj sa druge strane. Stil igre kao Izner recimo, ali teško je to držati u kontinuitetu kroz čitav turnir, zbog čega i nema tako puno turnira osvojenih, a imao je u karijeri pobede protiv najboljih igrača.
Dubl je igrao fenomenalno. Najčešći partner mu je bio Beker, ali nije sa njim osvojio jedinu GS titulu sa dublom.