Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Sport
Re: Sport
Iako sam bio klinac ktoz maglu se secam ovih meceva. Voleo sam i tada da gledam tenis, a pored Bobe voleo sam i Bruna Oresara. Dobro se secam i momenta kada je Brena pocela da dolazi na njegove meceve uvek ful skockana 
Gledao se tenis, nego šta. Upecao sam pre neki dan na SuperTennis HD snimak finala u Melburnu, Seleš vs Graf.
Dobar tenis se i onda igrao.
Muški tenis je dosta napredovao, ženski mi se čini da nije toliko.
Dobar tenis se i onda igrao.
Muški tenis je dosta napredovao, ženski mi se čini da nije toliko.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Da, a ćale komentariše "moglo je biti nešto od njega, al sad kad ga ova rospija dohvati..." 
Nama klincima je bilo najinteresantnije koliko je Bobi desna ruka bila jača i razvijenija od leve, ne znam da sam to ikada video ni medju amaterima a kamoli u profi sportu.
Nama klincima je bilo najinteresantnije koliko je Bobi desna ruka bila jača i razvijenija od leve, ne znam da sam to ikada video ni medju amaterima a kamoli u profi sportu.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Da, da...Bobine najbolje partije su bile u Davis kupu, tada je uvek bio motivisan. Protiv Francuske u Pioniru je bio delirijum kada je pobediu Noa i Lekonta...a kao je izgubio od Vilandera na RG to ostaje u analima...imao je 5:2 u petom setu i koliko se sećam možda i meč loptu i izgubio je 7:5 peti set. Čudan igrač, sve je zavisilo kako je raspoložen, u kakvoj je fizičkoj spremi koja je strahovito varirala...skoro svakog je mogao da dobije, ali i da izgubi od pacera.nidza napisao:https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%B ... 0%B8%D1%9BИнтересантан догађај десио се на Отвореном првенству Аустралије 1985. године када се играо меч четвртфинала Слободан Живојиновић против Џона Макенроа. Боба је одлично играо против тада другог носиоца и једног од најбољих тенисера свих времена Џона Макенроа. Макенро познат као «прзница» се стално свађао са судијама. У једном тренутку се Макенро дуго расправљао са главним судијом око неке одлуке. Пошто је расправа дуго трајала, Боба је отишао до клупе, сео и појео сендвич [2], што је додатно изнервирало Макенроа. Боба је победио са 3:2 (последњи сет са 6:0).
Da li još neko pamti ovaj sendvič?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kad se samo setim tog meča u Pioniru. 
Boba je bio klasičan međed koji je dobijao ako ga je išao njegov sulud servis i ako bi nakon njega uspeo da se dogega do mreže.
Boba je bio klasičan međed koji je dobijao ako ga je išao njegov sulud servis i ako bi nakon njega uspeo da se dogega do mreže.
Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Posto smo pre par nedelja spomenuli promene pravila u sportovima, jel je bilo tih godina nekih pravila u tenisu kojih sada nema, i obrnuto? 
Koliko znam relativno skoro je uvedeno ograniceno vreme za pripremu pred servis. Sustina je ostala ista. Mozda nesto oko tie-break-a u poslednjem setu, nisam siguran da li su tu nesto menjali.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Zezaju se oni samo tako, a i pre početka prošle sezoze sam primetio kako im fali bar 2 (pa da ih rotiraju) dobra klasična cent. def, Sad još ovo oko golmana, da prodaju S. RamosaKuzmanovic napisao:Hoce da dovedu De Geu, bilo je price da ce menjati De Geu i Ramosa sa Junajtedom, ali izgleda da nece biti nista od toga jer je Ramos postavljen za kapitena.
Nisam znao ovo za Bobu Živoinovića i sendvič, kralj
Ubijao je kakav je servis imao. Kad ga krene, živ nije bio onaj sa druge strane. Stil igre kao Izner recimo, ali teško je to držati u kontinuitetu kroz čitav turnir, zbog čega i nema tako puno turnira osvojenih, a imao je u karijeri pobede protiv najboljih igrača.
Dubl je igrao fenomenalno. Najčešći partner mu je bio Beker, ali nije sa njim osvojio jedinu GS titulu sa dublom.
Dubl je igrao fenomenalno. Najčešći partner mu je bio Beker, ali nije sa njim osvojio jedinu GS titulu sa dublom.
- Vladapetr
Vrlo interesantno, baš me interesuje o kome se radi.
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kos ... ping-testu
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kos ... ping-testu
Čovek ima problema sa srcem. Mora malo da se opusti.
- Vladapetr
Kolika li mu suspenzija sleduje za ovo, ona bi verovatno važila svuda u Evropi? Jbg ovo može ozbiljno da promeni planove za sledeću godinu...