Cica Maca napisao:Nece, nece. Nisu ni meni nista uradili zbog kvarne fotke A-50 iznutra. Samo su me ljubazno zamolili da pogledam fotografiju, upamtim sta sam video a onda je obrisem.
Recimo, nisam isao u tom pravcu. Ni ja sam nisam fizicki gledano mis, ali ovi su bili pola glave visi od mene i upola siri. A osmeh, od uveta do uveta. :-D
Cica Maca napisao:Nece, nece. Nisu ni meni nista uradili zbog kvarne fotke A-50 iznutra. Samo su me ljubazno zamolili da pogledam fotografiju, upamtim sta sam video a onda je obrisem.
Kako si uopste i dosao u situaciju da slikas A-50 iznutra
A-50... Pa bila je kulturno/materijalna razmena sa jednim clanom posade. Dolazili su sa juga pa sam ih iskoristio kako ne bih placao postu za robu sa 30% povoljnijom cenom u odnosu na Moskvu. I covek rece, roba ti je unutra, udji da ne kisnemo jer je napolju pljustalo.
Kako izgleda unutra? Kao tipican C&C centar. Deo veze je radjen po konceptu open office dok su stanice za radarsko pracenje u close office arhitekturi.
Povratak fotki sa kartice jeste moguc ako je odmah izvadis i vise ne koristis. Pa cak i tada je pitanje da li ces uspeti da u potpunosti izvuces sve fotke.
Odlican je Radic. Vrlo realan i gadja samu sustinu problema.
Jeste, nije medijski interesantno, ali je to pocetak i kraj price. Vazduhoplovac se pravi iz 00.
Lako je otici i kupiti avione (nebitno, vojne ili civilne). Stvoriti kvalitetan kadar i ocuvati one koji ce taj kadar da skoluju...
Tu smo vec izgubili, i u civilnoj i u vojnoj avijaciji. Sve da se danas pocne sa zanavljanjem kadrova, puno ce vremena proci pre nego sto dobijemo prve kvalitetne i iskusne vazduhoplovce koji ce svoja znanja moci da prenesu na sledece generacije.