Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
I gde je tu pretnja? Sad ti i ja radimo zajedno neki posao ali te ne isplaćujem dok posao ne stane noge, da bi smo razvili ovo ono, itd...I ti dođeš meni jednog dana i kažeš "hajde vidi kako da mi isplatiš zarađeno jer rne mogu više da čekam?"...i to je pretnja. Ovakve gotovo iste izjave je imao Prosinečki kada je otišao iz Zvezde, pa niko to nije smatrao pretnjom...jer to nije ni bila.Mr.Rotor napisao:Pa kačio je čovek malopre link.
"Bez obzira da li mi bude ponuđen ili ne, Partizan će morati da napravi neki program kako da ispuni prispele obaveze prema meni, koje su velike, a na osnovu neisplaćenih plata još od januara 2013. Inače, moja plata, protekle sezone, bila je duplo manja od mesečnih primanja najplaćenijeg trenera (Repeša) ABA lige."
Prijatelju saberi se i pročitaj o čemu pišem.
Poenta je da je zakukao za pare kao i svi drugi. Što je i normalno i ima pravo na to.
Samo to za njega nije normalno kada dođe od bivšeg igrača. Licemeran je. Jel razumeš?
Da ga oterate tužio bi vas u roku od odmah.
Poenta je da je zakukao za pare kao i svi drugi. Što je i normalno i ima pravo na to.
Samo to za njega nije normalno kada dođe od bivšeg igrača. Licemeran je. Jel razumeš?
Da ga oterate tužio bi vas u roku od odmah.
- starac vujadin
Jedini spin je tvoje slobodno tumačenje i izvlačenje smisla koji se tebi čini... mržnja prema Duletu ti je malo zamaglila vidik. Malo je čudna tvoja pobuda da se 18. jula, u međusezoni, na 38 stepeni, u 3 popodne, ničim izazvan, kada je Zvezda prvak i uzela je sve trofeje u godini baviš Duletom...No, dobro, tvoje je pravo, ali govori o tebi.
Sabrano sam ti odgovorio i pokazao sma ti da u izjavi nema pretnje, a ti me nisi demantovao. Idemo dalje...Prijatelju saberi se i pročitaj o čemu pišem.
...pošto smo apslovirali pretnju kao deo izjave, sad ide nova slobodno shvaćena "poenta" - da je licemeran: Kada on to nije davao za pravo da neki igrač Partizana potražuje svoje pare? Ima li neka takva izjava gde on spori? POšto pretpostalvjam da će te se uhvatiti na kukanje o momentu kada neko traži pare, odmah da vam kažem da to nije to. Apel, kukanje ili kako već hoćete da u nekom trenutku potraživanje donosi štetu klubu nije sporenje prava da se traže pare. I ako dođe do takvog nivoa sporenja i Danilović ima pravo da kuka kako nije momenat da Dule traži pare...da li će to uspeti da smekša, odloži, smanji iznos - to je drugo pitanje.Poenta je da je zakukao za pare kao i svi drugi. Što je i normalno i ima pravo na to.
Vrlo moguće, so what? I da tuži odmah i da tuži kasnije - sve to normalno.Da ga oterate tužio bi vas u roku od odmah.
Da nije Dule tebi neki rod? Spinuješ bolje od njega. Opet si sve obrnuo.
Da završimo diskusiju onom čuvenom: "Neko je Lovernj, neko Bertans."
Aman, ljudi, imate li vi svoj život ili vam se isti vrti oko Duleta?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- starac vujadin
Nadaj se, nadaj se...

Još jedan one-liner...moćno i argumentovano.Mr.Rotor napisao:Da nije Dule tebi neki rod? Spinuješ bolje od njega. Opet si sve obrnuo.

Kakva ste vi kikiriki ekipa...
Sprdaš li se, ili stvarno ovako misliš kako si napisao ?starac vujadin napisao:I gde je tu pretnja? Sad ti i ja radimo zajedno neki posao ali te ne isplaćujem dok posao ne stane noge, da bi smo razvili ovo ono, itd...I ti dođeš meni jednog dana i kažeš "hajde vidi kako da mi isplatiš zarađeno jer rne mogu više da čekam?"...i to je pretnja. Ovakve gotovo iste izjave je imao Prosinečki kada je otišao iz Zvezde, pa niko to nije smatrao pretnjom...jer to nije ni bila.Mr.Rotor napisao:Pa kačio je čovek malopre link.
"Bez obzira da li mi bude ponuđen ili ne, Partizan će morati da napravi neki program kako da ispuni prispele obaveze prema meni, koje su velike, a na osnovu neisplaćenih plata još od januara 2013. Inače, moja plata, protekle sezone, bila je duplo manja od mesečnih primanja najplaćenijeg trenera (Repeša) ABA lige."
Pricas o ovoj utakmici ili nekoj drugojMr.Rotor napisao:Pišanje po sirotinji. Na 40+

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... sedam-plus
http://www.mozzartsport.com/vesti/ako-n ... deo/110957
Steta sto nisam bio u kladionici, ali NEKO sigurno jeste