TV - Audio - Video - bela tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
dispy
Reactions:
Pridružio se: 13 Okt 2019, 18:01
Garaža: Audi A6 C7.5 TDI190 Avant

Re: TV - Audio - Video - bela tehnika

Post od dispy »

Preko uhd je 8k, a takvi televizori su ozbiljno skupi. TCL koji je preporučen je uhd.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Bogdan
Banned
Reactions:
Pridružio se: 15 Avg 2020, 13:10

Post od Bogdan »

pankoz napisao:Jutros mi ripio primarni tv u kući :uplakan:
Može li neka preporuka za 50-55" (50" bi bilo idealno zbog dimenzija mesta na koje može da uđe-120 cm dužina rama)?
Prvenstveno preferiram LG,ali svaka sugestija je dobro došla.
Ne bežim od kupovine sa KP,pošto je ušteda poprilična,osim ako neki dobar model ne može da se nađe na nekom popustu u redovnim prodavnicama tehnike,pa može da parira crnoj berzi.
Da li se NANO tehnologija primeti u gledanju za nekog sasvim prosečnog gledaoca ili da gledam UHD modele?
Ovaj što je ripio ću svakako odneti kod majstora u Ponedeljak da pogleda,pa ako nije skupo ulaganje nek mu produži još malo životni vek.
Budžet neka bude oko 500 E (+/- 100 E).
Imao sam lg i bio mi je ok tv, dok ga mali sin nije zveknuo metalnim auticem Slika
Prosle godine to bilo i tad uzeh
Philips "The One" 55PUS7304/12 LED-Fernseher (139 cm/55 Zoll, 4K Ultra HD, Smart-TV, Ambilight
I mogu reci da sam prijatno iznenadjen koliko leosu sliku ima od LG. Imao sam sumnju u Android smart tv, ali super je. Pogledaj bar, mozda ti se i svidi, ja sam ga platio 599€, bilo je doduse i snizenje bas u tom momentu.

Gesendet von Xiaomi Mi10T Pro

Korisnikov avatar
pankoz
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi

Post od pankoz »

Gledam nešto preko KP.
Tu su LG modeli 50" oko 450€ (+/- 30-ak €) i obavezno model uz koji ide magični daljinski.

Poslato sa Huawei P40 lite pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ja bas sad gledam ovo sto neko reče opet 5 godina garancije na neke lg modele. Svoj trenutni tv sam uzeo u septembru 2018. 43uk6500 i zadovoljan sam. Isto 5 godina garancije tako da sam miran. Ali sad se mislim da li uzeti ovogodišnji 43up75003lf ili 43NANO793NE za slicne pare. Mada je up ovogodišnji model, ima webos 6, i sigurno ok procesor alpha5 gen4. Taman da ovaj dam ćaletu, a ja da se ponovim.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
meidling
Reactions:
Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
Garaža: Volvo XC90 II D4

Post od meidling »

Jel kupovao neko skoro manji tv do 24 coli?Treba mi za decju sobu tako da ce se na njemu najcesce gledati netflix i amazon prime.A trebao bi i sony 5 da se ubrzo pojavi opet u prodaji tako da je i to bitno da ima potrebne prikljucke.Cena neigra ulogu mada racunam do 300 €.
Kolega @Xepoj87 sta bi ti preporucio?

Gesendet von meinem SM-N975F mit Tapatalk

Volvo XC90 II D4
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Do 24 "coli"? Ti to ozbiljno? :ccc:
Pa vise niko ne kupuje ni monitor manji od 27", a ne TV :kuku:

Naravno da ne postoji na trzistu nista krsteno te velicine. Ako bas zelis da kaznis dete i njegove oci - kupis minijaturni monitor i neki Android TV Box.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
pankoz
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi

Post od pankoz »

Ispod 32" danas je skoro pa besmisleno kupovati TV,pa makar bio i četvrti u kući.

Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
meidling
Reactions:
Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
Garaža: Volvo XC90 II D4

Post od meidling »

Ljudi takav je raspored u sobi da se tv mora montirati na zid i najcesce ce ga gledati sa razdaljine od 1 metra.
Mislim da nesto vece ne bih smeo da postavim na tu razdaljinu.Kao sto rekoh cena ne igra ulogu.Varijanta 2 bi bila nekih 50 coli na suprotnom kraju ali onda nemogu da prikljucim Playstation

Gesendet von meinem SM-N975F mit Tapatalk

Volvo XC90 II D4
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Uzmi 32 inča slobodno, nije to ništa posebno veliko.

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Fox televizor sa LG Web OS platformom...

Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Posle epizode sa vracanjem Samsung 58Q60T, kupljen LG OLED55BX. 5 godina garancije i poklon bezicne slusalice LG TONE Free HBS-FN6 vrednosti 10-15.000 dinara, kako gde. Vauceri, bodovi... ispalo ok.

Sent from my MI 9 using Tapatalk
gazza
Banned
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano

Post od gazza »

Ima li neko preporuku za servisera za frižider u Beogradu, malo su klecnula (pala) vrata tako da se zatvaraju samo uz pritisak. Verovatno treba da se skinu i premontiraju ili da se menjaju šarke, ne znam. Frižider je Siemens iz 2004, još dobro radi i najradije ga ne bi menjao ako ne moram.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Sloba napisao: 01 Jul 2021, 08:44 Posle epizode sa vracanjem Samsung 58Q60T, kupljen LG OLED55BX. 5 godina garancije i poklon bezicne slusalice LG TONE Free HBS-FN6 vrednosti 10-15.000 dinara, kako gde. Vauceri, bodovi... ispalo ok.

Sent from my MI 9 using Tapatalk
TV je ekstra - slusalice su djubre, zato ih i dele za DZ. Evo ih u fioci.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

I bez njih bih uzeo tv, a ne znam kakve su, nisam se ni raspitivao jer smo u kuci opremljeni slusalicama, 3xJBL, AKG...
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Nedavno sam imao zezanje sa popravkom TV-a. Radi se o LG LBseriji.
Pitam Srdjana spektar za popravak, on mi reče da može popravak, 8500din za 32 i oko 14000 za 42" ,ali da je sve to sviranje kurcu i najbolje ukratko da sve to bacim u smeće i uzmem novo.
Rekoh, ajde reci šta da uzmem? Npr. "LG Oled ali ga priupitam koju tačno seriju, šta su razlike između jeftinijih i skupljih" i on napljuva Oled najstrašnije i kaže, "uzmi samo Samsung."
Sad vidim da je Slobo sa njim na TI, ali da je postupio potpumo drugačije nego što je meni preporučio: da je uzeo taj isti Samsung pa ga reklamirao nazad, i uzeo Oled kojeg je spektar napljuvao.
Odgovori