starac vujadin napisao:Da sam juče umro ne bih znao da su do 2007. pravili 325 s 2.5 motorom, a od tada s 3.0 motorom...ne može se više nahvatiti haos sa oznakama.
Nije baš mala razlika u ceni. RS (kombi) startuje na 25.500, dok Mazda koju bih gađao (kao Jocina) košta 17.790. Ovu sam postavio čisto iz znatiželje koliko bi mogla da pojeftini, jer će za nekoliko meseci biti 2 godine stara, pa neka moja logika kaže da bi mogla značajno pojeftiniti.
Što se kupovine tiče, ne znam ni sam šta da radim. Opcija je da prodam moju (imam kupca) dok se još može izvući neka kinta i kupim mladog polovnjaka, a maštam da se uz kredit dokopam i novog, ili da ćutim i smrdim, jer vozim auto koji je još uvek u dobroj formi i koji verovatno mogu akati bez većih problema još 3-4 godine.
Meni je žao da moj prodam i za trenutnu cifru, jer smatram da vredi više, dok tržište govori drugačije, pa zato i mozgam o tome već nekoliko meseci. Opet, mlad polovnjak može biti rizik, a za kredit nisam siguran koliko je pametna opcija...
"VOZILO KUPLJENO NOVO U SRBIJI, POSEDUJE SREVISNU OD 2.000KM, PRVA BOJA, ORIGINALNA KM, IZVADJEN PLIN. RETKA RED SERIJA SA KOMPLETNOM QV OPREMOM I SVIM FABRICKIM DETALJIMA."