ma kakvo crno zatvaranje aerodroma... Vecina letova je puno ko oko, niko nece kolima 10h da se cima do CG... Znam ljude koji par puta nedeljno dolaze ujutru za Beograd i uvece se vracaju za CG... Cak i da zatvore Tivat, TGD mora da ostane...
Smeh je povodom Staljina, a ne aerodroma.
Da je ekonomija kako treba otvarali bi se novi aerodromi, a ne bi se mislilo o zatvaranju. Teško da je to smešno.
ne znam za broj letova kojima je destinacija dubrovnik, verujem da ih ima prilicno, ali znam da je rast saobracaja iz rusije ka crnoj gori, posebno tivtu sve veci...leti i montenergo a i vise ruskih kompanija...
tivatski aerodrom nije opremljen za nocne operacije i iskreno sve vise sam se cudio otkud se ne ulozi u to, jer je prilicno ogranicenje, kad sad ova vest...
nisam nikad brojao koliko tacno ima poletanja i sletanja dnevno sa tivta i podgorice, evo sutra cu malo da obratim paznju na to...
Tivat moze samo da se siri i modernizuje, nikako da se zatvara, isplativ je do besvesti. Ovde je problem u tome sto nam je novinarstvo dno dna, pa B92 nije nista bolji od Kurira i ostale zute stampe.
Koliko sam snimio ovog leta,razbijaju se od posla u odnosu na raniji period prvenstveno zbog ogromnog broja rusa koji cirkulisu tamo-vamo od ranog proleca do kasne jeseni.
pedja napisao:Da trojanac lepo raspali rostilj, pa da gledamo sa strane, bez karte, ali sa stilom
Tptlk
Drage volje, ali u nedelju kum krsti klinca i tu ne mogu da izostanem. Tako da sam je već u 12h u kafani, a dok MIG-ovi budu vodili bitku u vazduhu, ja ću voditi bitku sa ćevapima.
Imali smo toliko pozara da su trebali da dizu svaku sklopociju koja leti i moze da nosi vodu. Dakle, da sam se ja pitao, od prvog dana bi bila u vazduhu i privredna avijacija i svaki helikopter, a Rusima hvala sto su poslali avione, koristili bi se i oni.
Je*es pare za gorivo i dnevnice kad sumu staru 50 godina niko ne moze da nadoknadi...