Darko napisao:Da li je neko probao ove tuševe sa filterom ili valja li cemu?
Imam njihov tuš i prečišćavač za vodu. Tuš je prilično glomazan, da se ne iznenadis. Radi posao, sasvim sigurno, e sad u kojoj meri je kome vidljivo, individualno je.
zdushan napisao: 24 Avg 2024, 12:14
Interesantno. Koji je benefit filtriranja vode iz tuša, pošto se (uglavnom) odatle voda ne pije? Svilenkasta koža il tako neka priča?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ima dosta hlora u vodi, koristimo prastare azbestne cevi, problemi sa kozom, itd.
Ovih dana toliko hlorisu vodu (dal zbog tih crva ili sta) kao kiselinom da se tusiras.
@Sloba hvala.
Tuš i nije neka cifra da se proba. Na koliko menjas filtere?
Poslednja izmena od Darko u 24 Avg 2024, 14:28, izmenjeno 1 put ukupno.
@Sloba, kakav konkretno prečišćivač imaš i kako ti radi posao?
Ja sam popizdeo posle ove papazjanije i ne bih da gledam u pasulj da li neko laže, sakriva analize i sl. i rešio sam da nešto za prečišćavanje vode za piće kupim. Do sada sam pio vodu iz slavine. Da ima flaširane vode u staklu kao nekad, verovatno bih to kupovao. Tačnije ima, ali 0,75 l košta 125 din…
Šta si popio popio. Sad će da paze sigurno, ne paniči. Pijem i ja slavinu.
Uzmi akvafor bokal da budeš miran.
Veće posledice po kosti i zdravlje može da ima dugorocno pijenje neogovarajućih flaširanih voda, jer niko ne čita šta pije. Postoje vode sa suvim ostatkom 20, i 500, i koju pijete? Da li je iko ikad pogledao?
Ok, piješ niskomineralnu vodu, šta jedeš, čime se suplementiraš?
Opasno piti dugoročno. Uopšte nije jednostavno imati dobru vodu za piće, nego nas je ova Srbijica razmazila, gde god iskopaš rupu može da se pije, o planinama da ne govorim. Mi ćemo i to uspeti da uništimo.