Kome smeta jaka Alfa?Xepoj87 napisao:Nagrdi ga najstasnije, sto znaci da je odlican?
Mislis da svi rade kao ti sa Alfom, pricaju suprotno?
Sent from my Sony
Omiljeno pivo i alkoholna pića
Re: Omiljeno pivo i alkoholna pića
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
*menjacimaIvan napisao:M32 menjacu

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ne znam da li ste nekada primetili ovo (ja probao praktično bar 3x i svaki put isto): drastična razlika između viskija Ballantines kupljenog u Srbiji (Maksi i Idea) i kupljenog u Vidinu (Bugarska).
Srpski bukvalno štipa za jezik (ujeda - što bi se reklo) a Bugarski je "zejtinjav" (kao da je mastan) i ne ujeda već samo demostrira "snagu" (ono: kao da ti lagano trne jezik).
Evo kako izgledaju flaše (naša nema dozator!):

Srpski bukvalno štipa za jezik (ujeda - što bi se reklo) a Bugarski je "zejtinjav" (kao da je mastan) i ne ujeda već samo demostrira "snagu" (ono: kao da ti lagano trne jezik).
Evo kako izgledaju flaše (naša nema dozator!):

Pa ista situacija ti je i sa crvenim Dzonijem.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- maxer
Da - slažem se (isto i za Grantn's). Samo to nisam pominjao jer sam samo po jednom imao našu i Bugarsku verziju i bilo je to poodavno, pa ne mogu baš sa sigurnošću da tvrdim da je tako, ali ako si i ti došao do istog zaključka, onda mi se ništa ne pričinjava.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Bugari prave bolje kopije 

- maxer
Nemam nekog iskustva sa stranim (proverenim) viskiima ali ne bih rekao da je Bugarski "kopija".
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sve je u Bugraskoj kopija..oni više i ne znaju šta je original. Svaki Bugarin ima svoju kopiju 

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Nego kakvo je ovo novo Zajecarsko crno, jel probao neko
?

- maxer
starac vujadin napisao:Sve je u Bugraskoj kopija..oni više i ne znaju šta je original. Svaki Bugarin ima svoju kopiju

Obrisao sam predhodnu sliku zadnje strane, jer sam pogrešno označio flaše (pomešao tekstove). Sada je korigovano.
Ovaj Bugarski ima sasvim drugačiju etiketu a na onom za Srbiju - piše da se uvozi i u Bugarsku ???
Rade,
evo baš sedim, jedem crnu čokoladu za kuvanje (prava čokolada!) i pijem crno Zaječarsko

Meni na prvu probu bilo malo "zagorelo" i čudno ali sada mi se sviđa i samo njega kupujem

Biće da se tebi više sviđa kopija.
Ne kapiram šta to masno ima u viskiju? Konjak može da ima taj masnjikav osećaj topljenja na jeziku, ako uopšte kapiram na šta tačno misliš, ali viski nikad nisam pio da je takav.
Ne kapiram šta to masno ima u viskiju? Konjak može da ima taj masnjikav osećaj topljenja na jeziku, ako uopšte kapiram na šta tačno misliš, ali viski nikad nisam pio da je takav.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Je htedoh danas da ga probam ali ga nema kod mene u maxiju, samo obicno. Nego u cemu je fora da je ono u 0.5 flasi proizvedeno u zajecaru a ono u manjoj flasi i limenci na nekom drugom mestu, zaboravio sam gde bese, ovo iz zajecara mi je osetno bolje?
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 05 Mar 2016, 22:32, izmenjeno 1 put ukupno.
- maxer
Nidzo,
Ja sam napisao kako ga doživljavam, ti kažeš da to nisi iskusio
... složićemo se - da se ne slažemo
Evo da potvrdim i slikom

Crna čokolada ide uz crno pivo
Valjda se ono u plastici toči u Novom Sadu, a naravno da kada pivo praviš u drugoj fabrici, prave ga drugi tehnolozi sa drugačijom opremom, i koristi se drugačija voda ... i proizvod mora da bude drugačiji ... pa neka je i po istoj recepturi.
Ja sam napisao kako ga doživljavam, ti kažeš da to nisi iskusio

Evo da potvrdim i slikom

Crna čokolada ide uz crno pivo

Valjda se ono u plastici toči u Novom Sadu, a naravno da kada pivo praviš u drugoj fabrici, prave ga drugi tehnolozi sa drugačijom opremom, i koristi se drugačija voda ... i proizvod mora da bude drugačiji ... pa neka je i po istoj recepturi.
Poslednja izmena od maxer u 05 Mar 2016, 22:36, izmenjeno 1 put ukupno.