Honda Civic 1.8 Sport 8th/9th gen VS ostali C segmenta
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Honda Civic 1.8 Sport 8th/9th gen VS ostali C segmenta
Sta su magicna sedista kod Honde?
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Stevo, jesi li vozio i vozio se u pro ceed? Ja jesam i uopšte nije problem za mesto i mesta ima.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Koliko sam skontao ispod je prostor i može da se tutne manja torba ili tako nešto. Takođe je moguće prevesti pozadi 1 osobu i poveći kofer ili kutiju. Što da ne, sa praktične strane interesantno skroz.
I sedista se potpuno preklapaju samo na 1 klik.
Jel mogu da se vade kao u Multipli?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
To je korisno kod pikapova, kojima je tovarni protor pozadi ne zasticen i otvoren... i to skoro svi i imaju.
Magična sedišta su totalno super.
Koristim taj prostor ispod kad god idemo na put.
Na ionako ogroman gepek to dodatno dobro dodje.
Koristim taj prostor ispod kad god idemo na put.
Na ionako ogroman gepek to dodatno dobro dodje.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Mislim da to ne postoji kao opcija za Hondu.steva_anya napisao:@ hondasi: koliko kosta doplata za tempomat za Civica? Da li moze kao npr na Skodi da se za 100-150e doplati? [zamene rucicu]
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ponudi mu nižu cenu ako auto valja. Ti stalno ponavljaš cena je takva i takva, a ne kalkulišeš svoje vreme, živce, vreme ljdi koji idu sa tobom da gledaju auto...steva_anya napisao:I ovde da kazem hvala na izdvojenom vremenu.dragvorl napisao:Stevi su preneseni utisci pa ce da vidi dalje sta i kako. Auto je u dosta dobrom stanju na oko.
Sto se tice Civica: kupljen kod nas, prvi vlasnik, generalno dobro stanje. Jedina mana u startu je cena koja je previsoka za ovo godiste. 9800e je nerealno.
Pa bolje je platiti 500€ više nego ići i gledati još 10 vozila i na kraju kupiti deseto po "pravoj ceni". Tu si na gubitku.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Ali kakvu prednost daju magicna sedista trovratnom automobilu? Posto Steva kaze da trovratni Sivik dolazi u obzir zbog magicnih sedista? Po meni je prednost petovratnog vozila sto je laksi ulaz na zadnja sedista i sto lakse mozes da stavis nesto(ranac i slicno) na zadnju klubu.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pošto isti sistem imam u Jazz-u, mogu da napišem svoja iskustva. Realno, najpre mi je koristilo da trpam stvari ispod. Dobro je što mogu razne stvari da stanu čak i kad odrasli sede, a ako su pozadi deca onda mogu i kabastije stvari da se natrpaju.
Ovo sa dizanjem sam radio možda par puta, kad bi nosio neku biljku ili dok sam imao jedno dete a nosimo još nešto kabasto pored punog gepeka. Na primer ovako nešto:

U suštini to možeš da natrpaš i na obično sedište samo je onda gomila do krova, može da pada na dete u krivini itd. Ovo zadnje zvuči malo dramatično
Poenta je da patent jeste koristan i povećava mogućnosti automobila, a koliko često se koristi zavisi najpre od vlasnika. Npr. možda je to dobro rešenje kad prevoziš psa, a nećeš da ti se penje na samo sedište?

Ovo sa dizanjem sam radio možda par puta, kad bi nosio neku biljku ili dok sam imao jedno dete a nosimo još nešto kabasto pored punog gepeka. Na primer ovako nešto:

U suštini to možeš da natrpaš i na obično sedište samo je onda gomila do krova, može da pada na dete u krivini itd. Ovo zadnje zvuči malo dramatično

Poenta je da patent jeste koristan i povećava mogućnosti automobila, a koliko često se koristi zavisi najpre od vlasnika. Npr. možda je to dobro rešenje kad prevoziš psa, a nećeš da ti se penje na samo sedište?

jes' pa da se zakljuca tema. I sta onda?paja napisao:
Ponudi mu nižu cenu ako auto valja. Ti stalno ponavljaš cena je takva i takva, a ne kalkulišeš svoje vreme, živce, vreme ljdi koji idu sa tobom da gledaju auto...
Pa bolje je platiti 500€ više nego ići i gledati još 10 vozila i na kraju kupiti deseto po "pravoj ceni". Tu si na gubitku.