Pa onda bi imao jos jedan porodicni auto pored poslovnog verovatno. Npr ima neko seriju 7 i x5 kao porodicni koji moze da vozi zena. Realno s klasa ili 7-ca nije prilagodjena za malu decu sa silnim sedistima i kolicima:Dnidza napisao:Zašto poslovni čovek ne bi imao i porodicu?
BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Imas i varijantu sa klupom. Ovo sa dva mesta se posebno doplacuje (Executive Lounge).Ji 4Tze napisao:Ne može biti, ima dva odvojena mesta a ne "klupu"
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa onda realno nema prepreka
sem što će da smori nisko sedenje i ubacivanje svakog, svega i svačega...long live SUV

sem što će da smori nisko sedenje i ubacivanje svakog, svega i svačega...long live SUV
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Koga ce da smori nisko sedenje? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa svakog porodičnog čoveka koji često ima tih porodičnih poslova tipa ubaci izbaci i ostalo.
Shvatićeš i ti jednog dana kad porasteš, ne brini
Shvatićeš i ti jednog dana kad porasteš, ne brini

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Kontakt:
Kakve veze ima "ubacivanje"/"izbacivanje" sa visinom vozackog sedista?
Jedino kada smeta nisko sedenje je kad si kilavac sa sje*anim ledjima i/ili kolenima, Jbg, zalim slucaj
Jedino kada smeta nisko sedenje je kad si kilavac sa sje*anim ledjima i/ili kolenima, Jbg, zalim slucaj

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
A gde je on spomenuo vozacko sediste?
Sve vreme se prica o zadnjim sedistima, koliko sam ja skontao?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nista ja vise ovde ne kontam 

Niska su zadnja sedista, pa je dosta otezan utovar i istovar male dece 

Goblin covek trenira, nije mu to valjda problem 
Sent from my m2 using Tapatalk

Sent from my m2 using Tapatalk
Sa druge strane ko ce ih dici u visoki SUV?Xepoj87 napisao:Niska su zadnja sedista, pa je dosta otezan utovar i istovar male dece

Sve u svemu porodicni auto ne postoji

Ili ovako nesto jedino:

To je danas neki minimum da se ispostuju osnovni zahtevi za svaku porodicu koja drzi do sebe i ne prihvata kompromise manjka prostira, preniskih i previsokih sedista i sl...
Kad god.krenemo pricu o porodicnim kolima na kraju se na ovo svede

Ili npr.

Serija 7 je super za lux taksi.

Serija 7 je super za lux taksi.
Idealno, nema dalje!
Al bez zahbeancije ovaj FL je prelep.
Al bez zahbeancije ovaj FL je prelep.
- Delija
- Kontakt:
Isti djavo. Vezbaj mrtvo dizanje - i nema problemaXepoj87 napisao:A gde je on spomenuo vozacko sediste?

Da, a 50% njih mozda i ne sjebe ledja od te imbecilne vezbe 
Elem, A8 inace ima i najmanji gepek, a najduzi je u klasi ako se ne varam, sve zbog prednjeg pogona.
Svakako, potpuni omasaj porodicnog automobila. Em trazis parking pola sata jer ne moze da stane na 70% parking mesta, em gepek svega 40l veci od C klase sedana, em su deca odaljena i izolovana pozadi, pa kada suvozac treba nesto da uradi i odreaguje pozadi, mora se parkirati sa strane.
Naravno da moze da se koristi kao porodican auto, kao sto moze i Golf, ali je realnost da ima dosta boljih, a opet jeftinijih ili brzih varijanti.

Elem, A8 inace ima i najmanji gepek, a najduzi je u klasi ako se ne varam, sve zbog prednjeg pogona.
Svakako, potpuni omasaj porodicnog automobila. Em trazis parking pola sata jer ne moze da stane na 70% parking mesta, em gepek svega 40l veci od C klase sedana, em su deca odaljena i izolovana pozadi, pa kada suvozac treba nesto da uradi i odreaguje pozadi, mora se parkirati sa strane.
Naravno da moze da se koristi kao porodican auto, kao sto moze i Golf, ali je realnost da ima dosta boljih, a opet jeftinijih ili brzih varijanti.