Obuća i odeća

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Obuća

Post od Xepoj87 »

Pa dobro, kapiram da nisi na mojoj kilazi :) PStradaju mi prvo tabani mapred, pa sa strane, pa prsti, peta nikada. Payike za trcanje su jedina anatomski ispravna obuca.
Kada budes isao do radnje, probaj Adidas Adistar, neka narandzasto roze boja djona :) Videces sta je udobna patika :)

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Hvala na komplimentu, do pre 3 meseca sam bio na 130. Sad sam na 115 ;) Ujedno sam se rešio i gorušice, bolova u kolenu itd...

Ako hoćeš savet kako, viči.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Daj savet, nece da fali :) I ja sam prvi put u zivotu pre par meseci saznao sta je zapravo gorusica. Koleno ne, ali zato tabani, listovi i zglobovi...
Mozes da stavis u temi o dijeti i vezbanju, da ima vise ljudi koristi od saveta :)

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Ajd samo da dodjem do compa, TT nije dug-post-friendly ;)

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
oli
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 19:39

Post od oli »

Xepoj87 napisao:Meni bila tvrda :nemampojma:
Doduse, mozda zato sto sam dosao u udobnijim da probam...
Mada je ovde kod izbora odigrala i cena ulogu, posto su te tvoje 19.900din a ove sto sam ja uzeo su 7.600din , a nisam primetio iskreno da su te udobnije 2,5puta koliko su skuplje, pa sam zato uzeo ove i za sada sam zadovoljan.
A inace trcim u reebok patikama sa ovakvim djonim i ekstra su za trcanje.
Slika
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ne, ja bas osecam razliku, jer imam ozbiljan problem sa tezinom i nogama, verovatno zbog dijabetesa. Te reebok mi nikako nisu odgovarale.Pre ovih sam imao nike zoom vomero 8, a one su takodje estremno mekane.
Da nije ovako ozbiljna situacija, sigurno ne bih bacao 20 soma na patike za svaki dan :)

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Mene su ove Reebok oduševile osećajem na nogama, to je to što ja volim, nego su previše smešne da se nose u javnosti. :)
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Pa dobre su za ulozeno/dobijeno, par trenera u teretani ih je furalo.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Posto vidim da ovde imao poznavaoca, a hocu da kupim neke patike za teretanu/trcanje/trening, jer moze neko da mi pomogne u izboru, nekada kada sam isao u teretanu nosio sam Air Max, mislim ja od kada sam bio klinac kupim sa vremena na vreme po neki model, cisto da imam, da kada idem do prodavnice, kada idem tu nesto po kraju ili neka skroz neobavezna prica da je u pitanju, a vidim da sada ima dosta tih patika, koje imaju te specijalne djonove i materijale. A sada posto opet hocu da krene u teretanu i na trcanje, jer sam od kada sam prestao 2012 da idem u teratanu bas sam se grenuo da se gojim, a pogotovo, me je ubio Cirih u kome sam bio malo vise od mesec dana, pa sam probao sva moguce kuhinje od mongolske do kurdske:D
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Za trčanje samo Asics.

Tapatalk
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Naravmo da ne samo Asics.
Sve zavisi za sta ti trebaju patike, da li za bolje drzanje zgloba, za mekocu, za lakocu, slobodu pokreta... Ja sam isao na jedan jedini aspekt, mekocu, to jest cushioning. Dalje od Adistar Adidasa nema sto se toga tice, nisam napamet kupovao. Prvo vidi sta ti najvise odgovara, obicno su mekane patike, ujedno i labave, sto vecini smeta, pa i meni, i ako za mene trenutno nema boljih. Idi do Usca, probaj Nike zoom vomero 9, one su isto cushioning, ali su manje labave od mojih.
Ako hoces jeftinije patike, do 10,15.000, preporucio bih ti da gledas New Balance i Asics.
Ako hoces samo rekreativno, svaka za trcanje ce ti zavrsiti posao.

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Ma meni treba rekreativno, cisto da imam za teretanu, i da su ok za trcanje na traci, nista mi vise ne treba... A kada sam poceo da gledam ne moze covek da se snadje... A u zadnjih par godina sam prestao ppotpuno da kupujem sportsku garderobu, vise sam se okrenuo nekim drugim stilovima oblacenja, dok sam isao u srednju skolu... samo sa nike nosio, plus malo sergio t ( koji su u zadnjih par godina postali krs marka, kao ribok npr, a nekada su bili 2007,2008 u rangu lacoste ) i adidas ( original iskljucivo - mislim na modele sa retro znakom - to i danas volim da nosim )... Ali hvala na savetu, pogledacu ove, kada budem isao do Usca :D
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Pa pazi, onda nemas potrebe da das 20 soma. Naravno, ako razmisljas kao i ja, da je izmedju najbolje patike i prosecne, razlika 2 vecere sa ribom ili jedna pijanka, onda uzmi sto bolje :)

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
oli
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 19:39

Post od oli »

Mizuno patike su ekstra za trcanje i setnju samo su poskupe.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Zavisi kakco ti je stopalo i kakav imas otisak. Ako ti je neutralno, onda Asics Kayano ili Mizuno wave runner i nemas brige-obe su vrhunske patike. Ako imas pronaciju, onda biras drugi model. Najbolje da prvo proveris djonove i gaz stopala. Valjda u uscu imaju uredjaj za merenje otiska.
Odgovori