Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Putevi u Srbiji

Post od NexT »

Kako sam danas overio rupu na magistrali kod Pirota, zeludac mi se prevrnuo.
Onaj mrtvi mostic na kom ne mogu dva kamiona da se mimoidju. Imali smo glupavu pratnju, prosli su taj most sa 100, ja sam sa 80 nabo rupu, imam utisak da sam pola trapa pomerio.

Inace je dobar put...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ove rupe na slikama jesu katastrofa, ali od mene do Zemuna dok se spustim, znam za sigurno 5 takvih, tako da nije ništa bolja situacija ni u BG.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Pozarevac je prica za sebe, mislim da se tamo nista nije radilo od '92. Ulice su uvek bile ocajne kao i sve ostalo manje-vise
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

trojanac napisao:Ove rupe na slikama jesu katastrofa, ali od mene do Zemuna dok se spustim, znam za sigurno 5 takvih, tako da nije ništa bolja situacija ni u BG.
Bas smo o tome komenatarisali Trojke i ja kada smo isli pre nekoliko dana kroz Cara Dusana u Zemunu, krateri da dzipu pukne osovina koliki su. Bojim se samo da putari ne traze povecanje udela u ceni benzina za rad nazovi boljeg odrzavanja puteva.
Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Gradske ulice = JKP Beograd put.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Re: Beograd

Post od Ogi »

djiuliju napisao:Ako te nekad put nanese blizu Jagodine, javi se, da se upoznamo, placam rucak. A onda da se malo provozamo po Jagodini, da vidis sta su ulice, i sta je zakrpa na zakrpu, sahte koje ili strce ili su upale, gde vrlo tesko mozes da sastavis vise od 10 metara voznje a da auto ne trucne...posto ja vozim svake nedelje po BGu, al ti izgleda slabo zalazis u unutrasnjost. Mozda ti bude malo lakse kad se posle vratis za BG...ako prezivis stres :kezo:
Prihvatam poziv.

Veruj mi da je u Beogradu ISTO samo sto je Beograd veci pa se cini da je drugacije.

Evo ja sam danas ostao SOKIRAN kao i svaki put kada prodjem nekim ulicama kojima nisam neko vreme, naime bio sam prinudjen da idem na posao preko Maksima Gorkog, Mekenzijeva, Slavija, Nemanjina, Karadjordjeva, Stari zeleznicki most... prijatelju, ja ti ne mogu opisati kako sam se osecao... kao da me tuku mokrim novinama... Maksima Gorkog potpuno u raspadu, Mekenzijeva isto, totalni haos, Karadjordjeva :o :o :o ne mogu ti to opisati... i onda Stari zeleznicki most koji su obnovili pre par godina gde BUKVALNO sa desne strane puta, nedostaju komadine asfalta citavom duzinom mosta, da ne pricam o tome kakav mu je prilaz sa druge strane, od NBGD-a... :o brate moj... Neka je sramota sve gradske celnike i putare...

Moram da idem na kontrolu trapa ovih dana...
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

:rofl:

sto je najgore nisi daleko od istine...
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Pre neki dan isao preko starog zeleznickog mosta iz N Bgd, i kratko Karadjordjevom levo pa Zagrebackom do Gavrila Principa. Sasvim ok, vrlo dobro stanje kolovoza.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Kakva nam je država, putevi su odlični i svako ko to ne vidi jednostavno nije svestan realnosti u kojoj živi.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

jel mi imamo vise tih mostova?

ili ne pricamo o istom... pre par nedelja ( mozda se u medjuvremenu stanje popravilo ) sam iz j. gagarina isao na tramvajski most, i prva stvar koja ti se desi ako ne pazis, dok gledas levo i ukljucujes se na deo od 100tinak metara pred semafor posle kojeg pocinje most, je da nabodes rupetinu izmedju sina ( tj tu im je valjda neki deo instalacije za sine koji je unisten, a ivice ostre )...
posle toga, preko celog mosta, uz same sine fale delovi asvalta. isao sam fokusom i nije mi bilo prijatno, kliom ne planiram da prodjem tuda uskoro. ako je to vama ok, onda u redu...

juce na gazeli nisam nasao nista problematicno, kako je neko spomenuo ranije...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Gazela ima dosta rupica, zakrpa i udubljenja ali generalno ćeš je proći celu bez da ti poispadaju bubrezi. Što bi možda i bilo ok da nije rekonstruisana pre manje od 2 godine na šta je utrošeno 60 miliona evra. Na osnovu komandne odgovornosti bi mrkonjića samo zbog ovoga trebalo obesiti zajedno sa drobnjakom.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Prilaz od Hyata do mosta je u očajnom stanju, vozi se slalom na šinama, to je stanje od juče.
Karađorđeva u delu od Brankovog mosta do Pariske je u očajnom stanju, sa sve rupama oko šina, to je stanje već duže vreme.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Znam za rupu o kojoj Dragan prica, prvo je bila samo ta, pa se pre godinu otvorila i druga, malo blize mostu ali nju svakako zajases, ova prva je nezgodna. To je takodje sve potpuno novo napravljeno negde 2009. Secam se da sam vec bio upisao faks. O samom tramvajskom mostu da ne pricam, ono je razvalina i stvarno sramota za Beograd, al sad su ga tek opravili po prvi put od rekonstrukcije da na njemu radi ukrasno osvetljenje kako treba.
A u pravcu ka NBG, cim se predje isti most na samom semaforu sto ima bubreg neidentifikovanog porekla 1x1.5m sa sve tragovima kartera po sebi, sigurno 20cm visine u odnosu na sam 'put'.

Karadjordjeva je jeziva, ne znam koliko ce jos da cekaju da je urade.

TT post.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ljubitelj bezocno laze, pitam se zasto ?
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Ogi, kakve ti opijate koristiš pre nego li se uloguješ na forume...
i kratko Karadjordjevom levo pa Zagrebackom do Gavrila Principa
Nije ni zašao pošteno u Karađorđevu :)
Boringly average, but also perfect for school run mums
Odgovori