Fiat 500L
Re: Fiat 500L
pa valjda u korist 500l...nepotrebno pitanje
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Re: Одг: Fiat 500L
Da,nikad ne bih rekao da se radi kod nas pa makar bila i srafciger industrija.
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Vozio bih ga i ja rado, ali samo u varijanti sa gasom (ili eventualno dizel). Čini mi se da će ovako u varijanti 1.4 da srče poprilično... 

Misho reaguj...
Imas izdajice u redovima
Imas izdajice u redovima

Ja sam prezadovoljan sa mojim SX4, samo bih iz dva razloga kupio 500L
1. Domaci proizvod
2. Subvencija drzave

1. Domaci proizvod
2. Subvencija drzave

Ma znam, salim se 
500L je super auto, posebno za tu cenu koja se tamo nudi.
Ovde je dosta skuplji...

500L je super auto, posebno za tu cenu koja se tamo nudi.
Ovde je dosta skuplji...
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Na nasem 500L 1.4 benzin prosecna potrosnja je 8.4, doduse vozi ga dosta ljudi tako da nije bas realan podatak. Moje zamerke su sto pod doplatu za "Patosnice" idu samo prednje, dok su zadnje izostavljene i sto za benzinca fabricki se ne ugradjuje suspleh, samo za dizele.
Na sluzbenom 500L kod drugara je 6.7, dizel 1.3mjt, tako da mi 8.4 za benz deluje kao ok razmera.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Nikada ne bih rekao da je karoserija 500L overkill za 1.3MJ motor.
Iz ovih podataka bih rekao da jeste. To je mešovita ili čisto gradska vožnja?
Doduše, treba očekivati da potrošnja malo opadne, dok se motor još malo razradi.
Iz ovih podataka bih rekao da jeste. To je mešovita ili čisto gradska vožnja?
Doduše, treba očekivati da potrošnja malo opadne, dok se motor još malo razradi.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Cenim da mu je 1.6 mjtd merka, samo da smanje doživljaj sa cenom...
auto sa takvim motorom nema jeftin, ali 1.4 benzinac je sasvim dovoljno za normalnu upotrebu
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Zeldi treba ukapirati kako treba i potrošnja će sigurno da padne.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
@superboss
To je mesovita, sluzbeni auto kojeg vozi nekoliko ljudi, grad, van grada, autoput, ne znam tacnu proporciju, ali verujem da taj auto isto kao i moj X3 trosi najvise na autoputu zbog aerodinamike a-la-kocka.
...i opsti utisak je da slabo povlaci tj da mu je slab taj 1.3mjt
To je mesovita, sluzbeni auto kojeg vozi nekoliko ljudi, grad, van grada, autoput, ne znam tacnu proporciju, ali verujem da taj auto isto kao i moj X3 trosi najvise na autoputu zbog aerodinamike a-la-kocka.
...i opsti utisak je da slabo povlaci tj da mu je slab taj 1.3mjt
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Taj 1,3 mJet slabo povalaci i Punta Classica, tj do 2000 obrtaja je poprilicno mrtav...
Nema se tu sta specijalno ocekivati, a sto se potrosnje tice moj Puntac trosi oko 6,2 po gradu, tako da je rezultat 500L ustvari sasvim korektan. ako je 6,7 u pitanju...
7 litara trosi i Astra g sa 1,7 CR dizelom po gradu...
Nema se tu sta specijalno ocekivati, a sto se potrosnje tice moj Puntac trosi oko 6,2 po gradu, tako da je rezultat 500L ustvari sasvim korektan. ako je 6,7 u pitanju...
7 litara trosi i Astra g sa 1,7 CR dizelom po gradu...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
sve zavisi od stila voznje
moj burazer svoju korsu ne moze da spusti ispod 8,5l, ali kad ga vidim kako vozi i kako se qrci, uopste me ne cudi
ja sa suzukijem nikad nisam presao 7,5 po gradu i siguran sam da ni sa 500l ne bi bilo vise
moj burazer svoju korsu ne moze da spusti ispod 8,5l, ali kad ga vidim kako vozi i kako se qrci, uopste me ne cudi
ja sa suzukijem nikad nisam presao 7,5 po gradu i siguran sam da ni sa 500l ne bi bilo vise
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-