Registracija vozila
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Registracija vozila
Mislim da je od ove godine oko 15600 toliko je i za tebe
Prosle godine sam platio celu registraciju 11500 din sada sam samo polisu platio 11830 din.

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja pre dva dana platio 12.600 osiguranje, zato te i pitam.
Još mi Dunav banka ponudila na rate tj kredit ili putem administrativne zabrane onda izađe 14 + nešto.

Još mi Dunav banka ponudila na rate tj kredit ili putem administrativne zabrane onda izađe 14 + nešto.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Evo konacno sam zavrsio registraciju batalio sam onaj darezljivi popust koja mi je drzava velikodusno ponudila tj da ne platim njihove namete. Umesto u SUP-u besplatna dokumenta izdaju u Hotelu Obrenovac sve su udarili na jedno mesto i pasose i registracija i zamena saobracajne i tablica, stajao sam dva sata u redu i merio vreme tacno od 25-30m drze jednoga u kancelariji a bilo nas je preko 50 u redu. Tako da sam se vratio na tehnicki pregled i platio drzavi namete i nalepnicu i oprostio se od popusta.
Sve u svemu punto 1.3 mJtd 2011 15730 din. kompletna registracija
Verovatno je razlika u ceni zbog godista i KW. Za punta benzinca isto godiste kao moj jeftinija registracija 1500 din.
Sve u svemu punto 1.3 mJtd 2011 15730 din. kompletna registracija
Verovatno je razlika u ceni zbog godista i KW. Za punta benzinca isto godiste kao moj jeftinija registracija 1500 din.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Registrovao Focusa, 22600 sve komplet.
Meni oko 25.000, samo osiguranje preko 15.000
- Rakhil
Kako kad nam je isti motor a tebi stariji auto?
Numem dobjasnim
- Rakhil
Znaci, ustanovili smo da meni isti auto manje trosi goriva, manje trosi ulja, manje se kvari, a sad mi je manja i registracija. Ozbiljno nemas pojma da vozis Forda 

Koliko placas osiguranje? Imam i uslugu agencije i tehnicku u ceni
- Rakhil
Ja napisah sve komplet, nalepnica i tehnicki. Kalkulator kaze 13621 osiguranje a 20800 ukupno, neko te tu odrao
Pa dobro, 2.000 za agenciju, i 2.000 za osiguranje (level 3)
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Danas sam odradio registraciju, tačno na datum kad mi je isticala stara. Išao sam kod Macure, tamo sam bio i prošli put - em mi je usput, em da ne razmišljam o eventualnom cimanju oko zatamnjenih stakala.
Sve ukupno 27630din, taman uz čast majstoru za skidanje stare i kačenje nove nalepnice - 28k dinara. Cimanje je što ne primaju kartice, pa sam morao da gulim pešaka do Intese da podignem pare.
Prošla me je izašla oko 23k, mislio sam da je poskupljenje veće s' obzirom kolika se prašina oko toga digla.
Sve ukupno 27630din, taman uz čast majstoru za skidanje stare i kačenje nove nalepnice - 28k dinara. Cimanje je što ne primaju kartice, pa sam morao da gulim pešaka do Intese da podignem pare.
Prošla me je izašla oko 23k, mislio sam da je poskupljenje veće s' obzirom kolika se prašina oko toga digla.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ni 5.000 nije malo. Lopovi, majke im ga.
Ne znam ko prošle nedelje nije fasovao WČ, ČP i slično. U tri PU (NBG, Čukarica, Zemun) pune kutije tablica, sve sa diakriticima. Mi smo na molbu dobili tablice sa YW, ispod pulta su izvukli.
Dokle će oni da furaju taj svoj fazon , mimo sveta?
Dokle će oni da furaju taj svoj fazon , mimo sveta?
Nije mimo sveta, Nemci recimo koriste svoje znake u tablicama.
Inače, meni je više puta kvačica na tablici dobro došla. Imamo na oba auta i zasad ne bih uzimao bez.

Inače, meni je više puta kvačica na tablici dobro došla. Imamo na oba auta i zasad ne bih uzimao bez.