I npr par puta se desilo da profesor pije kafu ili pusi za vreme ispita ali meni to ne smeta,mada moze da se podvede pod ne bas odgovarajuce ponasanje.
P.S. Da se pohvalim,jos jedan i gotovo

Ja se nadam diplomi do kraja godine, mozda oktobar, novembar. Al' leti vreme jbtstefanan napisao:P.S. Da se pohvalim,jos jedan i gotovo
Ovde ima i puno do licnog dozivljaja. X puta se desilo da cujem prica tipa kreten znas sta je sve pitao, to namerno da me obori a onda kad cujes koja su bila pitanja dozivis transfer blamaUroš S. napisao:Ja sam slušao razne slične priče ali nikad me niko nije maltretirao i nipodaštavao na ispitima, a nisam desetar ko Pavle npr.. A takođe znam pouzdano i lično nekoliko ljudi koje su profesori sa mog faksa zaposlili ili im ponudili posao na kraju studija zbog isticanja. Uglavnom svaki kvalitetan profesor na privatnom je bivsi profa s drzavnog.
Huawei P6 TT
+1Rakhil napisao:u Srbiji ti lova ne kupuje normalan zivot
Verujem da bi vecina sa foruma bez ikakvih problema preskocila administrativne barijere za odlazak u neku bolju zemlju. Jedino ako je problem nesto drugo...ftj napisao:@Floyd
Nisu ni svi u mogucnosti da zapale jbg, ironija sudbine sta ces. A i nije fora bežati, nema povlačenja, nema predaje
Zar ima nekog ko nije sa FTN-a?Delija napisao:Radim u jednoj od najvecih softverskih firmi u Srbiji i mislim da nemamo nijednog RAF-ovca...
Grujic napisao:Ovde ima i puno do licnog dozivljaja. X puta se desilo da cujem prica tipa kreten znas sta je sve pitao, to namerno da me obori a onda kad cujes koja su bila pitanja dozivis transfer blamaUroš S. napisao:Ja sam slušao razne slične priče ali nikad me niko nije maltretirao i nipodaštavao na ispitima, a nisam desetar ko Pavle npr.. A takođe znam pouzdano i lično nekoliko ljudi koje su profesori sa mog faksa zaposlili ili im ponudili posao na kraju studija zbog isticanja. Uglavnom svaki kvalitetan profesor na privatnom je bivsi profa s drzavnog.
Huawei P6 TTIli kuknjava na nisku ocenu, a ispadne da je sve lepo znao i onda nesto nije imao toliko pojma da je bilo za padanje... Ne kazem, ima i maltretiranja, al licno sam ga doziveo samo jednom za cele studije, a dosta puta sam slusao i ispit, i price posle...