Dobro veče
Dobro veče
Ribe za volanom su uglavnom prica za sebe... 
Pre neki dan je jedna sa Kajenom iz cista mira presla u pola moje trake jer nema osecaj o gabaritima vozila.
Bitno je da znaju da sednu u najvece moguce dzipove i onda onako pogrbljene prema volanu nisane na put

Pre neki dan je jedna sa Kajenom iz cista mira presla u pola moje trake jer nema osecaj o gabaritima vozila.
Bitno je da znaju da sednu u najvece moguce dzipove i onda onako pogrbljene prema volanu nisane na put

Re: Dobro veče
Ima raznih kao i muškog sveta.
To sa gabaritima velikih džipova ume da bude nezgodno. U vojsci sam vozio nissan patrol-a i u Kneza Miloša sam uvek imao utisak da ću nekog da pokupim desnom stranom. Mada mi se čini da su trake u KM nešto uže od standardnih.
To sa gabaritima velikih džipova ume da bude nezgodno. U vojsci sam vozio nissan patrol-a i u Kneza Miloša sam uvek imao utisak da ću nekog da pokupim desnom stranom. Mada mi se čini da su trake u KM nešto uže od standardnih.
U kojoj si ti vojsci služio, u Plavim šlemovima? 

Aha
Ne znam, moja zapazanja su da su zene ili odlicni vozaci ili katastrofa a sredina ne postoji ili je jako retka.paja napisao:Ima raznih kao i muškog sveta.
To sa gabaritima velikih džipova ume da bude nezgodno.
Za gabarite se slazem ali me je uvek fascinirala zenska zaljubljenost u ogromne dzipove.
Slobodno mogu da kazem da za volanom preko 90% GL-ova, vidjam upravo zene

I to je ko neko pravilo, bogati muskarci voze sportske automobile (ev. luskuzne limuzine) a bogate zene "kamione i autobuse"...
E, danas u Cubrinoj ulici, gde je naci mesto = svetskom cudu riba dolazi sa Q7 i parkira ga kao da je imala ceo parking Tempa prazan :trljamoci:
Fazon, meni je vise vremena trebalo da uguram 406 na mesto nego njoj za onaj voz... A, kontam da nema uredjaj za samostalno parkiranje... Bar se nadam, jer sam se onda dzabe odusevljavao
Fazon, meni je vise vremena trebalo da uguram 406 na mesto nego njoj za onaj voz... A, kontam da nema uredjaj za samostalno parkiranje... Bar se nadam, jer sam se onda dzabe odusevljavao

Vidis sta je iskustvo
Sto se uredjaja za samostalno parikiranje tice...cisto sumnjam da ga nema.
Senzori i kamera takodje mnogo olaksavaju (ubrzavaju) parkiranje, barem meni.
Ja sam recimo brze uparkiravao Master ili Krafter u skucenim parskim ulicama nego neki auto.

Sto se uredjaja za samostalno parikiranje tice...cisto sumnjam da ga nema.
Senzori i kamera takodje mnogo olaksavaju (ubrzavaju) parkiranje, barem meni.
Ja sam recimo brze uparkiravao Master ili Krafter u skucenim parskim ulicama nego neki auto.
Ma mislim da Q7 ne ume sam da se parkira... Nije to Focus
A, kamera i senzori su super, al ako nemas osecaj, moz' ga je*at'
Da, kombiji su posebno lagani, osim ako je samo parking mesto krace od njega, kao sto se meni cesto desava sa Vianom

A, kamera i senzori su super, al ako nemas osecaj, moz' ga je*at'

Da, kombiji su posebno lagani, osim ako je samo parking mesto krace od njega, kao sto se meni cesto desava sa Vianom

ovo cu da kupim kad porastem

Upravo
jedino bih imao problem u K. Milosa, napravio bih jednu traku od 3, al nema veze...
Dobio sam danas cestitku od parking servisa

jedino bih imao problem u K. Milosa, napravio bih jednu traku od 3, al nema veze...
Dobio sam danas cestitku od parking servisa

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
i ja dobio čestitku vrednu 7k dinara od SUP Topola... ali neće skorije da vide te pare, uzeo sam saobračajnu

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mene su u Rumi uhvatili da sam presao na zuto... Necu da pisem, uglavnom sve oke 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
ja juce popio 6K za nepropustanje pesaka uz nekoliko bodova pride