Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Re: Sport

Post od perfiko »

A 'ko je zaslužan za 6 golova OFK-i u drugom poluvremenu, ako ne trener sa svojom postavkom igre? :zbunjen:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

steva_anya napisao:U ovih nekoliko utakmica ne videh nista trenersko sa njegove strane, a nije da igraju protiv Celzija ...
Najlakše je promeniti trenera, mi smo bar to radili redovno, a igra uvek ista. Božović nije bilo ko, ima neko trenersko ime i treba ga istrpeti. Imamo dublji problem od trenera. Igrači koji kod nas nisu igrali ništa posebno u drugim klubovima blistaju. Cela atmosfera u klubu i oko kluba nije dobra. Savez da ne spominjem.
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Npr Despotovic koga smo motkom oterali, ode u Kairat (trenutno 5x bolji klub od cz) i daje golove.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Perfiko, da li si gledao mec protiv OFK, i ako jesi sta je on to trenerski uradio sto je promenilo sve?
Koju je taktiku primenio pa je Zvezda dala 6 golova?
Nisam gledao mec,ali jesam snimke posle price o namestanju (iz 1 u 2 i 7+) i nista nisam video takticki deugacije.

Woodoo, jeste najlakse i najgluplje promeniti trenera na pocetku sezone.
Ima on ime, verujem i kvalitet, ali misljenja sam da Zvezdi treba drugi trener ako hoce titulu.
Voleo bih da gresim. Videcemo.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

i ove godine titula je naša, već je jasno
a vi samo nastavite tako, imate punu podršku ostatka lige :kezo:
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

https://www.youtube.com/watch?v=PO5dau3smnk
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

tačno, nije lepo, ali nisam primetio da i vi učestvujete u našem bolu oko košarkaškog propadanja :kezo:
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

DukeNS napisao:Zato sto se rts moze gledati u celoj Srbiji, a dobrim delom i u okruzenju, a RTV ne. Sto se mene tice, ako kojim slucajem udjemo u grupnu fazu, zabranio bih rts-u da prenosi. Nije ovo od juce, ni kad smo, na primer, protiv Atletika igrali, niko nije prenosio, a Bg klubove prenose i kad igraju sa nekim amaterima u pizdincima. Sve to ne bi bio problem, da se to ne finansira o mojih/nasih para, te smatram da imam jednako pravo da gledam svoj omiljeni klub, kao i vecina nacije svoj...
Evo ti odgovor zasto nije bilo prenosa http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... o-Partizan, ne verujem da ces bas biti zadovoljan, ali danas je tako ko kupi prava moze sa njima da raspolaze kako hoce .
crni napisao:tačno, nije lepo, ali nisam primetio da i vi učestvujete u našem bolu oko košarkaškog propadanja :kezo:
E, ja sam se javio na vreme Duletu da sam slobodan 17.8 pa ako zafali igraca za prozivku tu sam da popunim broj :kezo:
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Piros napisao:
DukeNS napisao:Zato sto se rts moze gledati u celoj Srbiji, a dobrim delom i u okruzenju, a RTV ne. Sto se mene tice, ako kojim slucajem udjemo u grupnu fazu, zabranio bih rts-u da prenosi. Nije ovo od juce, ni kad smo, na primer, protiv Atletika igrali, niko nije prenosio, a Bg klubove prenose i kad igraju sa nekim amaterima u pizdincima. Sve to ne bi bio problem, da se to ne finansira o mojih/nasih para, te smatram da imam jednako pravo da gledam svoj omiljeni klub, kao i vecina nacije svoj...
Evo ti odgovor zasto nije bilo prenosa http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... o-Partizan, ne verujem da ces bas biti zadovoljan, ali danas je tako ko kupi prava moze sa njima da raspolaze kako hoce .
crni napisao:tačno, nije lepo, ali nisam primetio da i vi učestvujete u našem bolu oko košarkaškog propadanja :kezo:
E, ja sam se javio na vreme Duletu da sam slobodan 17.8 pa ako zafali igraca za prozivku tu sam da popunim broj :kezo:
pa znaš šta, ako imaš više od 170cm i nemaš dve leve ruke, što da ne...imaš šanse :kezo:
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

crni napisao:i ove godine titula je naša, već je jasno
a vi samo nastavite tako, imate punu podršku ostatka lige :kezo:
ne treba da budes toliko samouveren. veoma lako se okrene, nemate ni vi tim koji je bog zna sta. dosadasnje utakmice nisu merilo. uostalom tu su i cukaricki i vojvodina.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Slika
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Novi Pazar - Partizan 3:2 :kezo:
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Kako mi igramo, sramota me da se radujem kiksu patlidzana...

Tapatalk post
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

steva_anya napisao:Perfiko, da li si gledao mec protiv OFK, i ako jesi sta je on to trenerski uradio sto je promenilo sve?
Koju je taktiku primenio pa je Zvezda dala 6 golova?
Nisam gledao mec,ali jesam snimke posle price o namestanju (iz 1 u 2 i 7+) i nista nisam video takticki deugacije.
Bejah ironičan. :pardon:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Kuzmanovic napisao:Novi Pazar - Partizan 3:2 :kezo:
nisam ni očekivao da će biti drugačije. biće toga još tokom prvenstva. pa bilo bi glupo da se sad na početku odlepimo :kezo:
sve u svemu zvezdine utakmice sa ofk i radničkim pokazuju kuda ide ova godina u srpskom fudbalu...a mi ćemo sve to da pratimo sa navijačkom strašću :kezo:
tuga
-Čarls Bukovski-
Odgovori