Sport
Re: Sport
A 'ko je zaslužan za 6 golova OFK-i u drugom poluvremenu, ako ne trener sa svojom postavkom igre? 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Najlakše je promeniti trenera, mi smo bar to radili redovno, a igra uvek ista. Božović nije bilo ko, ima neko trenersko ime i treba ga istrpeti. Imamo dublji problem od trenera. Igrači koji kod nas nisu igrali ništa posebno u drugim klubovima blistaju. Cela atmosfera u klubu i oko kluba nije dobra. Savez da ne spominjem.steva_anya napisao:U ovih nekoliko utakmica ne videh nista trenersko sa njegove strane, a nije da igraju protiv Celzija ...
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Perfiko, da li si gledao mec protiv OFK, i ako jesi sta je on to trenerski uradio sto je promenilo sve?
Koju je taktiku primenio pa je Zvezda dala 6 golova?
Nisam gledao mec,ali jesam snimke posle price o namestanju (iz 1 u 2 i 7+) i nista nisam video takticki deugacije.
Woodoo, jeste najlakse i najgluplje promeniti trenera na pocetku sezone.
Ima on ime, verujem i kvalitet, ali misljenja sam da Zvezdi treba drugi trener ako hoce titulu.
Voleo bih da gresim. Videcemo.
Nisam gledao mec,ali jesam snimke posle price o namestanju (iz 1 u 2 i 7+) i nista nisam video takticki deugacije.
Woodoo, jeste najlakse i najgluplje promeniti trenera na pocetku sezone.
Ima on ime, verujem i kvalitet, ali misljenja sam da Zvezdi treba drugi trener ako hoce titulu.
Voleo bih da gresim. Videcemo.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Evo ti odgovor zasto nije bilo prenosa http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... o-Partizan, ne verujem da ces bas biti zadovoljan, ali danas je tako ko kupi prava moze sa njima da raspolaze kako hoce .DukeNS napisao:Zato sto se rts moze gledati u celoj Srbiji, a dobrim delom i u okruzenju, a RTV ne. Sto se mene tice, ako kojim slucajem udjemo u grupnu fazu, zabranio bih rts-u da prenosi. Nije ovo od juce, ni kad smo, na primer, protiv Atletika igrali, niko nije prenosio, a Bg klubove prenose i kad igraju sa nekim amaterima u pizdincima. Sve to ne bi bio problem, da se to ne finansira o mojih/nasih para, te smatram da imam jednako pravo da gledam svoj omiljeni klub, kao i vecina nacije svoj...
E, ja sam se javio na vreme Duletu da sam slobodan 17.8 pa ako zafali igraca za prozivku tu sam da popunim brojcrni napisao:tačno, nije lepo, ali nisam primetio da i vi učestvujete u našem bolu oko košarkaškog propadanja

pa znaš šta, ako imaš više od 170cm i nemaš dve leve ruke, što da ne...imaš šansePiros napisao:Evo ti odgovor zasto nije bilo prenosa http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... o-Partizan, ne verujem da ces bas biti zadovoljan, ali danas je tako ko kupi prava moze sa njima da raspolaze kako hoce .DukeNS napisao:Zato sto se rts moze gledati u celoj Srbiji, a dobrim delom i u okruzenju, a RTV ne. Sto se mene tice, ako kojim slucajem udjemo u grupnu fazu, zabranio bih rts-u da prenosi. Nije ovo od juce, ni kad smo, na primer, protiv Atletika igrali, niko nije prenosio, a Bg klubove prenose i kad igraju sa nekim amaterima u pizdincima. Sve to ne bi bio problem, da se to ne finansira o mojih/nasih para, te smatram da imam jednako pravo da gledam svoj omiljeni klub, kao i vecina nacije svoj...
E, ja sam se javio na vreme Duletu da sam slobodan 17.8 pa ako zafali igraca za prozivku tu sam da popunim brojcrni napisao:tačno, nije lepo, ali nisam primetio da i vi učestvujete u našem bolu oko košarkaškog propadanja

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
ne treba da budes toliko samouveren. veoma lako se okrene, nemate ni vi tim koji je bog zna sta. dosadasnje utakmice nisu merilo. uostalom tu su i cukaricki i vojvodina.crni napisao:i ove godine titula je naša, već je jasno
a vi samo nastavite tako, imate punu podršku ostatka lige
Bejah ironičan.steva_anya napisao:Perfiko, da li si gledao mec protiv OFK, i ako jesi sta je on to trenerski uradio sto je promenilo sve?

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
nisam ni očekivao da će biti drugačije. biće toga još tokom prvenstva. pa bilo bi glupo da se sad na početku odlepimoKuzmanovic napisao:Novi Pazar - Partizan 3:2

sve u svemu zvezdine utakmice sa ofk i radničkim pokazuju kuda ide ova godina u srpskom fudbalu...a mi ćemo sve to da pratimo sa navijačkom strašću

tuga
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-