Uzeo sam ga zbog dimenzija, zato sto je uzi, a jako visok i samim tim ima dobru zapreminu.
Ima 2 male fioke koje mogu da rade na 0c, gde sveze neposoljeno meso moze da stoji 2 dana lagano, mada mislim da svaki to ima.
Ispostavilo se slucajno i da je najtisi model koji proizvode(nema sanse da se cuje ni kada ste na 10cm od frizidera), a unutra je brazilski kompresor Embraco, koji je jedan od najkvalitetnijih brendova za kompresore, dok su klase ispod obicno kineski kompresori koji su bucniji i skloniji skripanju. Drugar je zamenio 2 bas ova iznad Boscha(36vl35) i oba su imala neko periodicno zveckanje ili sitno skriputanje. Oba dosla sa istim kineskim kompresorom, mozda imam i sliku negde.
Svakako, dok ste u prodavnici, proverite to, nije tesko pomeriti izlozbeni frizider koji je prazan.
Meni je setovano na 4c frizider(ranije dok sam pio Coca Colu je bio na 2c), a zamrzivac na -22c, premalo je -16c na eco modu, dosta namirnica zahteva minimum -18c, a 22c mi je nesto sto se pokazalo kao najbolje za produzetak trajanja, dok je -24c previse, ne mogu dodmrznem lepo, a pecivo ne moze lepo da se ispece.
Ovo je moj:
https://www.tehnomanija.rs/bela-tehnika ... frost.html
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Nadjoh: