Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Uninuni
Reactions:
Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017

Re: Ne brže od života!

Post od Uninuni »

Ja sam imao priliku da vidim zenu koja krece na crveno. Upalilo se zelno iz druge trake i krecu auta, i ova valjda skontala da se upalilo njoj i krenu dalje. Doduse imala je tel u ruci (to sam vidio). Sreca pa nije bilo nikoga u tom momentu iz druge trake.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

U Vojvode Stepe se redovno desava da ljudi skrecu na crveno jer ne gledaju semafor za skretanje vec onaj za pravo.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

DW, kad si već pomenuo V.Stepe... Kad se na Trošarini iz Kumodraža skreće prema Banjici, iako je kolovoz obreležen za skretanje levo, imam utisak da je tu neki zajeb. Znaš li da li ima neka privremena zabrana skretanja?

https://www.google.rs/maps/@44.7615206, ... 6656?hl=sr
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Nije zajeb, moze levo, samo je zbog prevelike guzve bas zajebano skrenuti. Bukvalno moras sacekati sve da prodju (tj svi imaju prednost pre tebe).
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:sesir:
To nije problem, koristi se VAG prvenstvo prolaza na takvim raskrsnicama, uz sirenu i blicanje :D
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Saša napisao:Jel mu se možda upalilo uslovno zeleno za desno? Može li tu i pravo i desno iz te trake? Ne poznajem tu raskrsnicu pa zato pitam. Često se desi da se upali ta zelena strelica i ljudi u magnovenju krenu pravo a da i ne shvataju da su krenuli na crveno.

TT
Nije bilo ni pesacima ukljuceno. Mozda ga je odvuklo zeleno ka kneza Milosa. Sreca niko povredjen, samo materijalna steta. 1 ujutru, sve je za ocekivati, jos subota :mrgreen:
Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Malopre sam se vratio iz Subotice i na autoputu nekih 5-6 km pre Feketića vidim u daljini sva četiri upaljena žmigavca i po navici lagano odmah odem u levu traku za svaki slučaj da prođem bezbednije pored, kad odjednom mi farovi u levoj traci osvetliše krvave tragove!? Ljudi moji, kao da je neko uzeo dve kofe krvi i pljusnuo ih iz desne dijagonalno preko leve, baš velika i duga površina. Drugar koji je bio sa mnom samo je naglas rekao ono što smo obojica valjda pomislili: "Auu, koga su ovi ubili!?". Usporavam i u tom prolazimo pored onog auta sa sva četiri upaljena i vidimo pod svetlima njegovih farova (onog što je ostalo od njih i zgužvane prednjice) srnu kako leži na pola metra ispred auta. Izgleda da su velikom brzinom naleteli na nju i poneli je verovatno na haubi jedno 50-tak metara (ako ne i više) od mesta gde su je udarili, odnosno onih krvavih tragova. Pošto je bio mrak nisam uspeo da vidim koliko je tačno oštećenje na autu bilo ali sigurno nije bilo malo. Iza mene je nailazilo još nekoliko auta pa se nisam usudio (iz razloga bezbednosti) da stanem, ali nadam se da su ljudi u autu u redu. Po načinu kako su stajali i po sva četiri upaljena žmigavca rekao bih da su o.k. Verovatno su pozvali policiju i čekali ih da naprave uviđaj. Autoput je tu tobože ograđen i kako se ta srna našla na sred autoputa ne znam, ali eto, dešava se i to nažalost.

TT
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Mozda se provukla negde.... Ovde danas bilo burno. Oko 16h je pao jedan sportski avion kod Velikog Gradista, a onda oko 21h je bio udes kod Makca.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Danas u 10h na izlasku sa AP prema Sapcu, cim se prodje nadvoznjak zaustavila me je policija iz civilnog Stila karavana, sivog, RU tablice. 81 sam vozio, 60 ogranicenje, kazna 5k dinara.

Do granice je bio jos jedan radar u policijskom Puntu.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Taj Stilo sam video kod Rume jednom.

TT
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ogi, nije strašno. Plati u toku od 8 dana i vozi dalje, ali 60.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Imam utisak da si vozio 79 da te ne bi zaustavili, tu je 3k kazna, tj 1500.
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

JEZIVA NESREĆA Bivši bokser u trenutku ostao bez majke, supruge i ćerke

Bivši bokser iz Novog Pazara Amel Šipčanin izgubio je u sinoćnjem udesu kod Sjenice majku Ajku (50), suprugu Binaidu Muratović (26) i dvogodišnju ćerkicu Lejlu, dok je on teško povređen.
- Njih četvoro se nalazilo u “zastavi 101” koja se u mestu Jaćimovo kamenje, na deonici puta od Štavlja ka Sjenici, direktno sudarila sa vozilom “folksvagen pasat” kojim je upravljao A.K. Od siline udara Ajka, Binaida i mala Lejla su nastradale na licu mesta, dok je Amel teško povređen – saznaje Blic u policiji.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/jeziva ... ke/zf00f4q

eto jadnici bili u zastavi , da su bili i oni u pasatu verovatno bi svi ostali zivi , al sirotinja ,ne moze svako da priusti bezbedan auto
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Strašno.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
sasha015
Reactions:
Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi

Post od sasha015 »

Ogi napisao:Danas u 10h na izlasku sa AP prema Sapcu, cim se prodje nadvoznjak zaustavila me je policija iz civilnog Stila karavana, sivog, RU tablice. 81 sam vozio, 60 ogranicenje, kazna 5k dinara.

Do granice je bio jos jedan radar u policijskom Puntu.
A de si krenuo po gasu,kad je do Sabca 6o kmh ogranicenje.Plus praznici.Volis da punis budzet?
Lepo stoji znak 60.
Tu im je baza uvek bila za radar.
Odgovori